Kto powiedział że tym razem któryś z nich a właściwie to tylko Alan, będą brać ślub. Moim zdaniem
wykorzystanie tego wątku byłoby strzelaniem sobie w stopę ze strony scenarzystów i reżysera.
Zrobienie trzeciego filmu o tym samym byłoby po prostu nudne już Kac Vegas 2 było zrobione na
tym samym schemacie co jedynka, miało co prawda kilka świetnych momentów ale nie bawił
mnie już tak bardzo jak oryginalny Hangover. Mam tylko nadzieje że nie zrobią tematu ślubu Alana,
bo trzecia komedia według takiego samego schematu pozostawi duży niedosyt.
nie wiem nie jestem scenarzystą ani reżyserem :) ale jest dużo okazji podczas których można się napić i zaliczyć zgona :)
Z tego co słyszałem to ma być o tym że Alan wylądował chyba gdzieśw psychiatryku i majągo z tamtąd wydostać ale nie jestem pewny widziałem to na filmweb kiedys w jakims artykule
cooper kiedyś się na ten temat wypowiadał i mówił że lll nie będzie kręcona wg schematu z l
jak dla mnie Hangover Part II był sukcesem, bo mnie osobiście bardzo bawił i to właśnie było plusem, że jest nakręcony zupełnie tak samo, ale potrafi bawić. niektóre kontynuacje są inne, a nie bawią wcale.
no ale zgadzam się, że trzeci raz ten sam motyw to już będzie przegięcie. z resztą Alan chyba się nie nadaje na temat ślubu.