PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178380
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Przecież to wcale nie jest takie proste... jeszcze z twarzy???

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

Polecam poczytać o technice laserowego usuwania Tatuażu.

ocenił(a) film na 4
kolan_q

ja wiem, że istnieje coś takiego jak laserowe usuwanie tatuażu, ale trwa to miesiącami, muszą być odpowiednie przerwy co najmniej miesięczne i zerowa ekspozycja na słońce, a z twarzą to dosyć ciężkie, zwłaszcza gdy mieszka się w Kalifornii, czy gdzie tam oni mieszkają

miałam nadzieję, że jednak sobie zostawi ten tatuaż ;p zwłaszcza, że jest identyczny jak u Tysona ;p

ocenił(a) film na 8
tolerancja91

no własnie przez to że jest identyczny WB miało problemy prawne przy premierze dwójki, autor tego tatuażu zażyczył sobie odszkodowanie.

ocenił(a) film na 4
kolan_q

poważnie? to istnieje coś takiego jak prawa autorskie tatuaży? prawdę mówiąc, nie ma w nim nic specjalnego oprócz lokalizacji, ale może ja się tam nie znam akurat na tym ;p

tolerancja91

tatuaż sam w sobie jest obrzydliwy (tribal, ble), ale przecież każdy goni za dolarem. W ameryce trzeba chwytać się każdej okazji do rychłego wzbogacenia się wzorem american dream. Nie ważne czy specjalny, czy nie, liczy się ta zapalona żarówka - ja na tym pozwie mogę zarobić. Przemysł filmowy na każdym kroku spotyka takich piotrusiów.

ocenił(a) film na 6
tolerancja91

miej w świadomości, że to tylko film ;)

ocenił(a) film na 9
tolerancja91

Jak sie przyjzysz to zobaczysz ze ma mala blizne na twarzy :)