Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 179 tys. ocen
6,2 10 1 178803
4,5 35 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Nie rozumiem ludzi, jw. 3 część bije 2 na głowę, a ma średnią o pkt niższą.

zjeboklesny

Zgadzam się. Zdecydowana większość krytykuje 3 część, a jest bardzo dobra, jeśli nie najlepsza.

_chica_

Zdecydowana większość krytykuje, bo jest to najgorszy film serii. Wypadałoby raczej zadać pytanie, jak można ocenić na 10/10, czyli arcydzieło?

marcin261287

Mi się podobał i to jeden z moich ulubionych filmów dlatego dałam 10. Nie rozumiem sensu takich pytań jak Twoje...

_chica_

Ty stwierdzasz, że nie rozumiesz ludzi oceniających ten film nisko. Ja stwierdzam, że nie rozumiem ludzi oceniających ten film wysoko.

Jeszcze 7-8 mógłbym przełknąć, ale 10/10, czyli według ocenionych przez Ciebie jest to na równi z takimi arcydziełami jak: "Forrest" i "The Shawshank Redemption".

No chyba coś tu jest nie tak...

marcin261287

A gdzie ja napisałam, że nie rozumiem osób oceniających nisko?

To ma być chyba SUBIEKTYWNA ocena? Twoim zdaniem tylko dramaty można ocenić na 10?

_chica_

Ocena 10 jest zarezerwowana dla filmów wybitnych. "Kac 3" bardzo daleko do bycia wybitnym.

marcin261287

Jak już mówiłam to oceny subiektywne. Dla mnie to jedna z najlepszych komedii, które oglądałam.

_chica_

Zatem niewiele dobrych komedii oglądałaś.

marcin261287

Albo po prostu mamy inny gust? Nie wszyscy muszą lubić to co Ty :)

_chica_

Mnie głównie chodzi o samą ocenę 10/10. Nie neguje tego, że możesz ten film lubić.

marcin261287

Lubie to mało powiedziane. Jak pisałam wcześniej to jedna z moich ulubionych komedii, jeśli nie najlepsza. Dlatego dostała 10.

_chica_

I niech tak zostanie.

ocenił(a) film na 6
_chica_

Najlepsza jest pierwsza część ale ta trzecia jest lepsza na 100 % od drógiej :)

ocenił(a) film na 7
zjeboklesny

Część 2ga ma więcej śmiesznych scen ale za to 3ka ma więkcej akcji, i jest jazda. Część 3 to dla mnie bardziej film sensacyjny niż komedia. Jak ktoś spodziewał się od 3ki więcej humoru to może się zawieść.