premiera w maju a trailer'a ani zwiastuna nie ma , powinien być już wypuszczony :/
Noo właśnie :/ nie Mam pojęcia kiedy będzie zwiastun. Spodziewałem się, że będzie na super bowl ale niestety na temat zwiastunu cisza a już luty. Bardzo się obijają twórcy, już fast 6 wypuścił minutowy teaser (zawsze coś) a tu nic :(
wyczytalem na jakis amerykanskich portalach,dlaczego tego nie wiem,sam czekam z niecierpliwoscia
ja rozumiem że nie chcą ujawniać za dużo , ale krótki teaser by ich nie zabił xP mam nadzieje ze 21 lutego coś się ruszy
To jest zadziwiające, premiera za 2 miesiące, a tu nie ma nawet testera, zwiastuna czy nawet oficjalnego plakatu, szczególne że to duża premier, nastawiona na spore zyski.
prawdopodobnie pierwszy zwiastun ma zadebiutowac 1 marca z premierą ''Jack the Giant Slayer''
Skoro jednak nie zadebiutował wbrew plotkom wczoraj, ja obstawiam, że premiera zwiastuna będzie miała miejsce 15 marca przed inną premierą Warner Bros. w Stanach- przed 'Niewiarygodnym Burtem Wonderstonem'
Np coś w stym stylu.
Okej, no to tak. Po co robić reklamę, dawać zwiastuny filmowi, skoro ten film pojawi sie dopiero w maju, a to jest komedia. Nie, jakiś SF z wielkim budżetem.
To jest właśnie film, który ma potencjał na mega kasiorę, jak widowiska SF i dlatego dziwi mnie, że nie ma zwiastuna nadal.
The_Fallen,bezsensu zes napisal,po co reklamowac komedia,jedna z wiekszych bzdur,ktore slyszalem,widac,ze znasz sie na kinie,
"Szybko zdecydowano o stworzeniu Kac Vegas 2, które weszło do kin w USA (i kilkunastu innych krajach) w ubiegły weekend i już zdążyło pobić rekord. W ciągu pierwszego weekendu wyświetlania film zarobił ponad 200 milionów dolarów!" pierwszego weekendu kolego.....
Wiem ile zarobił. Miałem na myśli, że wystarczy dać zwiastun w kwietniu, zrobić reklamę i tyle. Blockbustery dużo zarabiają.
potwierdzenie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151352596440765&set=a.240725135764.140 935.74089565764&type=1&theater
Ja tam nie wiem czy czekam. Pewnie obejrzę, a do kina nie wiem czy pójdę, bo w maju są inne premiery na jakie chcę pójść. Może kasy nie starczyć.
wszyscy robią kupę, bo nie ma trailera, tragedia, a tymczasem oficjalna informacja mówi, że nie będzie trailera wcale, ponoć nawet plakatów nie drukną...