Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 179 tys. ocen
6,2 10 1 178803
4,5 35 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

premiera w maju a trailer'a ani zwiastuna nie ma , powinien być już wypuszczony :/

iambigmoviefan

Przypuszczam że będzie 3 lutego na superbowl

damjano

KIEDY TEN CHOLERNY ZWIASTUN?! Prędzej film wypuszczą w kinach niż dadzą trailer. Porażka!

Lukas20

Noo właśnie :/ nie Mam pojęcia kiedy będzie zwiastun. Spodziewałem się, że będzie na super bowl ale niestety na temat zwiastunu cisza a już luty. Bardzo się obijają twórcy, już fast 6 wypuścił minutowy teaser (zawsze coś) a tu nic :(

ocenił(a) film na 5
damjano

ZWIASTUN 21 LUTY

tomibiks

Ta informacja jest pewna i potwierdzona ??!! Skąd to wiadomo ? dlaczego tak późno ???

ocenił(a) film na 5
damjano

wyczytalem na jakis amerykanskich portalach,dlaczego tego nie wiem,sam czekam z niecierpliwoscia

tomibiks

aha ale to późno obijają się twórcy 3 mies. przed premierą dopiero, szkoda

damjano

ja rozumiem że nie chcą ujawniać za dużo , ale krótki teaser by ich nie zabił xP mam nadzieje ze 21 lutego coś się ruszy

tomibiks

zwiastuna wciaz nie ma

użytkownik usunięty
krzysv

no właśnie.

ocenił(a) film na 7

To jest zadziwiające, premiera za 2 miesiące, a tu nie ma nawet testera, zwiastuna czy nawet oficjalnego plakatu, szczególne że to duża premier, nastawiona na spore zyski.

użytkownik usunięty
johnyss

zgadzam się.

ocenił(a) film na 6
iambigmoviefan

prawdopodobnie pierwszy zwiastun ma zadebiutowac 1 marca z premierą ''Jack the Giant Slayer''

hamerp91

bardzo prawdopodobnr :D

ocenił(a) film na 3
hedlio

Skoro jednak nie zadebiutował wbrew plotkom wczoraj, ja obstawiam, że premiera zwiastuna będzie miała miejsce 15 marca przed inną premierą Warner Bros. w Stanach- przed 'Niewiarygodnym Burtem Wonderstonem'

ocenił(a) film na 6
kingjulianPL

premiera przesunięta na pazdziernik 2013

ocenił(a) film na 3
hamerp91

Yyy...premiera czego przesunięta na październik?

ocenił(a) film na 6
kingjulianPL

hangover part III
; )

ocenił(a) film na 3
hamerp91

No chyba jednak nie. Skąd wzięte to info? Premiera ciągle jest w maju

ocenił(a) film na 6
kingjulianPL

żart ; )

ocenił(a) film na 2
iambigmoviefan

nie słyszał nikt ostatnio żadnych informacji kiedy w końcu wyjdzie trailer?

nymph42

takie filmy nie reklamuje sie na miesiace przed premiera tylko nagle

BigDadddy

Np coś w stym stylu.

Okej, no to tak. Po co robić reklamę, dawać zwiastuny filmowi, skoro ten film pojawi sie dopiero w maju, a to jest komedia. Nie, jakiś SF z wielkim budżetem.

The_Fallen

Komedia ma śmieszyć, zwiastuny nie mogą zbyt reklamowan byc

The_Fallen

czy cos w tym stylu

The_Fallen

To jest właśnie film, który ma potencjał na mega kasiorę, jak widowiska SF i dlatego dziwi mnie, że nie ma zwiastuna nadal.

BigDadddy

watpie, to tylko komedia..zarobi moze 200 lub 300, nie wiecej

ocenił(a) film na 5
The_Fallen

The_Fallen,bezsensu zes napisal,po co reklamowac komedia,jedna z wiekszych bzdur,ktore slyszalem,widac,ze znasz sie na kinie,

"Szybko zdecydowano o stworzeniu Kac Vegas 2, które weszło do kin w USA (i kilkunastu innych krajach) w ubiegły weekend i już zdążyło pobić rekord. W ciągu pierwszego weekendu wyświetlania film zarobił ponad 200 milionów dolarów!" pierwszego weekendu kolego.....

tomibiks

Wiem ile zarobił. Miałem na myśli, że wystarczy dać zwiastun w kwietniu, zrobić reklamę i tyle. Blockbustery dużo zarabiają.

ocenił(a) film na 5
The_Fallen

JUTRO ZWIASTUN!!TO NIE ZART!!

ocenił(a) film na 6
tomibiks

potwierdzenie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151352596440765&set=a.240725135764.140 935.74089565764&type=1&theater

tomibiks

Lol, ja tu buczę o zwiastunie, a zwiastun jutro khe khe khe.

użytkownik usunięty
The_Fallen

CZEKAMY DZISIAJ!!

Ja tam nie wiem czy czekam. Pewnie obejrzę, a do kina nie wiem czy pójdę, bo w maju są inne premiery na jakie chcę pójść. Może kasy nie starczyć.

The_Fallen

Iron Man 3 ^^

Ounterios

i nie tylko

iambigmoviefan

wszyscy robią kupę, bo nie ma trailera, tragedia, a tymczasem oficjalna informacja mówi, że nie będzie trailera wcale, ponoć nawet plakatów nie drukną...

ocenił(a) film na 5
svetrij_movlak

generalnie to trailer już wyszedł kolego... trzeba być na bieżąco zanim sie cos napisze :P obczaj stronę Hangover 3 na FB