tylko Alan został jedynym kawalerem w ekipie :D
więc mamy już pomysł na 3 część Kac Vegas
wieczór kawalerski Alana
pozostaje pytanie tylko gdzie się odbędzie w jakim miejscu w jakim kraju?
:DD
nom też tak myślę, że w 3. będzie jego wieczór kawalerski ^^
Będzie się działo xD temu zawsze coś odpierdala ^^
bo oczywiście ten kto tłumaczył tytuł nie wpadłby na pomysł, aby skoro jedynkę przetłumaczyli na Kac Vegas, to dwójkę powinno nazwać Kac Bangkok, a trójkę (jeśli to prawda) Kac Amsterdam
albo 'Na kacu w Bangkoku' czy 'Na kacu w Amsterdamie',bo jak wiadomo solwo Hangover znaczy, po prostu, KAC. i prawdą jest, że tytuł 2cz. jest zupełnie bezsensu!
Trudno sobie wyobrazić, żeby Alan znalazł sobie drugą połówkę(chyba, że jakieś zwierzę). Wydaje mi się, że to raczej Teddy tak jakby dołączył do ich Wilczego Gangu i to on będzie kolejnym panem młodym.
''Trudno sobie wyobrazić, żeby Alan znalazł sobie drugą połówkę''
no to właśnie dlatego potrzebna jest nam część 3 :)
beka niesamowita by była z tego,
Teddy jest za mało przebojowy, a Alan poryty po całości
dlatego myślę że to był by dobry temat na film
no z jednej strony fajnie ze 3 czesc, ale po 2 juz nie bylo tak smiesznie jak po jedynce ;/ owszem byly momenty dobre, ale glownie to taka gorsza wersja jedynki byla ;/
Oby 3 byla juz koncem historii, :D
Stu nie był kawalerem, tylko rozwodnikiem. Przecież w pierwszej części wziął ślub... ze striptizerką.
Owszem, co nie zmienia faktu, że (nawet Alan o tym wspomina) był już wcześniej żonaty (więc kawalerem nie był).
Zgadzam się z tobą i dziękuje za poprawienie, teraz będę pamiętał na przyszłość.
a ja sie założe że alan bedzie miał kawalerski z tym że narzeczoną już sobie wymyśli :P