PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku
ocenił(a) film na 7
Vinrael

NIE SYFU kac vegas to najlepsza komedia jaką oglągałem a to że ty nie masz poczucia humoru to już nie moja wina

anthonyy

ha, to tylko świadczy o twoim prostackim poczuciu humoru, nawet wstawiony pawian się ani razu nie zaśmieje oglądając Kac vegas.

ocenił(a) film na 10
Vinrael

chyba mówisz o sobie?:/ jeśli ci się nie podobał to nie komentuj tylko wstaw opinię i na tym koniec, jeśli ci się Kac Vegas nie podobał to na pewno takiemu jak ty się też film nie spodobał taki: Zanim Odejdą Wody

Vinrael

Znaczy film mi sie podobał, akurat oglądałem go ze znajomymi więc dośc dużo sie śmiałem.
Ale pierwsza myśl, gdy zobaczyłem, że będzie druga częśc to pomyslałem dokładnie tak samo jak nazwałeś temat.
Oceny nie wystawie bo nie widziałem - i zapewne jej nie wystawie bo nie obejże ;]
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Vinrael

Na pewno tak pomyśleli, ale czy jest to syf zależy od tego co kto uważa za humor.

ocenił(a) film na 9
Vinrael

O gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 9
divajd

Kurf... ktoś tu ma smutne życie jak można nie śmiać się z tej komedii i nazwać ja "syf" jak dla mnie to film jest przezabawny szkoda mi takich ludzi naprawdę nie znam osobiście żadnej osoby która by twierdziła ze to kiepska komedia a co do 2 to jak Zach Galifianakis gra czuje ze będzie dobrze mam nadzieje że nawet lepiej choć wątpię by coś w bliskiej przyszłości pobiło pierwsza część. Dziękuje dobranoc