Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 323 tys. ocen
6,9 10 1 322798
5,7 42 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

pierwsza czescia bylam zachwycona wiec druga musialam obejrzec chcociaz spodziewalam sie ze jak to zwykle bywa-bedzie ona gorsza.ogolnie schemat dokladnie ten sam,teksty wrecz tez te same,rewelacji nie bylo ale oka,moze byc.ogolnie lubie jak przeklinaja w ten sposob;))ale koncowe sceny od akcji z ta motorowka no masakra:/ten ma dziare na pol twarzy a ona nic,w ogole nikt nic na to nie mowi,przeciez to takie normalne.wiem ze ten film jest ogolnie daleki od normalnosci no ale jakos mnie to razilo.w ogole mike tyson i piosna na koncu-no plisssss

ocenił(a) film na 7
kikihanka

mnie się ta część dużo mniej podobała od pierwszej. mniej śmieszny , chociaż jeśli ktoś polubił kac vegas , to polubi też kac vegas w bangkoku. co do ostatnich scen i śpiewu Tysona , to uważam , że to było w porządku . cały film dość pojechany , a końcówka uspokajała widza.

użytkownik usunięty
shahska

Film świetny, ale zdziwiło mnie to, że (jeszcze wtedy) narzeczona Stu nic nie powiedziała na jego tatuaż na początku... No i generalnie jestem zawiedziona tym, że Stu nie kontynuował znajomości z tamtą dziwką z 1 części... ;p

ocenił(a) film na 7

noo ! ona była fajna i o dziwo pasowali do siebie :D

ocenił(a) film na 7
shahska

Hym... Byłem dziś na tym filmie z samego rana i prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego. Trzeba pamiętać, że jedynka zawsze lepsza od dwójki więc nie ma co porównywać. Koniec, końców podobało mi się i mogę z polecić każdemu! :)

I na koniec "Hello" z akcentem na "o"...