nie wiem czy również macie takie odczucia ale dla mnie 2 jest lepsza od 1.. chociaż film jest dosłownie skopiowany z 1 części... cała fabuła oraz perypetie głównych aktorów są w pewnym sensie identyczne! to mam wrażenie że 2 nie jest typowym produktem kontynuowania serii :) jak uważacie i dlaczego ??
Ja uważam podobnie. Fabuła została skopiowana z części pierwszej, ale tą część oglądało mi się przyjemniej. Nie uważam, że jedynka była gorsza, tylko uważam, że w dwójce było więcej śmiesznych i sprośnych scen. Nie wiedziałem, że kontynuacja tej komedii będzie lepsza, myliłem się. Polecam wszystkim kolejną watahę !
właśnie dla mnie to jest bardzo duże zaskoczenie.. bo idąc do kina spodziewałem się powtórki z rozrywki więc z góry zakładałem że 1 nie przebije ale jednak się będę dobrze bawił :) a tu takie zaskoczenie i oglądając 2 część momentami nie mogłem powstrzymać się od śmiechu a ludzie na sali w kinie bawili się równie dobrze jak ja :D pozdrawiam
Ja tak samo bawiłem się na tym filmie świetnie ;D Uważam, że druga część zdecydowanie pobiła pierwszą .
Jak dla mnie, to 1 była zdecydowanie lepsza od 2...To było coś nowego a 2 jest powtórką schematu ...Tak jak na 1 praktycznie non stop się śmiałam to na 2 może 2-3 akcje mnie rozbawiły i to nawet nie w 50% jak w 1! ale to tylko moje zdanie...
Wydaje mi się, że nie wszyscy zrozumieli schemat filmu. Głównym motywem było coś w stylu: "Ohh my god this is happening again!". Chodziło o to, aby wszystko było takie same.
zgadzam się z Tobą w 100%.. przecież wszyscy wiedzieli że druga część będzie identyczna do 1 więc nie wiem czemu jesteście zaskoczeni że 2 to kopia 1.... im dokładnie chodziło o zrobienie lepszego dzieła tego co już było.. jakby kac w bankoku powstaby cześcią pierwszą serii a potem byście poszli sobie na 2 czyli kac vegas to byście doskonale ujrzeli gdzie jest większa ilość sytuacji zabawnych.. a jak ktoś idzie do kina i z góry zakłada że 1 nie da się przebić i potem oglądając siedzi na kanapie i głupio komentuje 'ale to już było' i na 1 ten humor go śmieszył a teraz przychodzi na 2 i ten sam rodzaj humoru podwojony albo i potrojony go nie śmieszy.. to ja dziekuje!
2 jest minimalnie gorsza. Brak tu zaskoczenia i świeżości jaką wniosła część pierwsza. Jest tu samo, tylko podane w ostrzejszej formie
Dla mnie jest gorsza od jedynki.. troszkę inny klimat... ale bawiłem się świetnie...:)
Jak się dowiedziałem, że ma wyjść druga część to się załamałem, że dla kasy zrobią kolejną beznadziejną część genialnego filmu. Miałem takie wrażenie aż do dzisiaj. Film był fenomenalny, klimat trochę inny ale bawiłem się równie jak w pierwszej części. Druga część dla mnie lepsza nie była ale była porównywalna do jedynki. Sporo scen i motywów z pierwszej części ale przyjemnie się je oglądało.