PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

...jego akcja będzie rozgrywana od momentu wypicia alkoholu z "pigułami" na dachu hotelu aż do obudzenia się bohaterów w apartamencie. Czyli o tym wszystkim co widzimy na zdjęciach na końcu filmu. Można w jeszcze bardziej śmieszny sposób pokazać to co bohaterowie robili w wieczór kawalerski.

Gdy akcja będzie w innym czasie to wątpię żeby film powtórzył sukces 1.

ocenił(a) film na 9
HILTI

bez sensu ... :> i co poltorej godziny mamy widziec jak 4 kolesi nie umie powiedziec zdania bo sa tak nacpani ? brawo za tworcze myslenie

mateuszekkkkk

zbyt bystry to ty nie jestes
to jest tylko film w dodatku komedia i uwazam ze klimat 1 czesci mozna zachowac jedynie gdy bedzie tak jak napisalem wyzej
w kilku retrospekcjach i z dialogow bohaterow z ludzmi z ktorymi sie "bawili" gdy byli nacpani mozna wywnioskowac ze nie bylo tak jak mowisz: "4 kolesi nie umie powiedziec zdania bo sa tak nacpani"

mateuszekkkkk

Ośmielę się nie zgodzić. Zgadzam się z HILTI, gdyby film był nakręcony w innym czasie to będzie to po prostu nudna kontynuacja. Za to jeśli film pokaże co bohaterowie zrobili w tą noc...w końcu nieźle narozrabiali. Ja to bym chętnie zobaczyła w jaki sposób Mike Tyson zostaje pozbawiony tygrysa ;)

SonYume

Witam, zgadzam się z SonYume i HILTI jeśli tak to będzie wyglądać to super jeśli jakaś kontynuacja to może nic dobrego z tego nie wyjść, chociaż też to różnie bywa. Ale jeśli by zrobili jak wcześniej pisałem, chętnie bym się dowiedział skąd tam się wzięła kura.

ocenił(a) film na 8
spencer42

No dokładnie :) Nie zostało wyjaśnione skąd ta kura. Ale uważam osobiście że Las Vegs nadało tej komedii dodatkowy klimat. Nie wiadomo czy Tajlandia sprawdzi się w tej roli tak samo udanie. Ale znając potencjał reżysera i aktorów to obstawiam, że będzie to dobry film :)

Mauna_Kea

Niestety wszystko wskazuje na to ze film nie bedzie w takim formacie jak napisalem. Pewnie wyjdzie z tego slaba kontynuacja jak to najczesciej bywa w przypadku sequela. A polski dystrybutor jak zywkle sie nie postaral przec co tytul nie bedzie sie zgadzal z 2 czescia.

Mauna_Kea

hmm ma być w Tajlandii, no proszę nie wiedziałem, to ciekawe co tym razem wymodzą, wiem (chociaż nie do końca jestem tego pewny) że tym razem impreza będzie się kręciła wokół Stu, bo wczoraj oglądałem sobie Kac Vegas i tam był taki moment kiedy Stu chwali się reszcie ekipy że niedługo chce poprosić swoją narzeczoną o rękę. Więc chyba o niego tym razem będzie chodzić.

ocenił(a) film na 8
SonYume

było

ocenił(a) film na 5
HILTI

Od oglądania "rozrób" to macie jackassy. Najgłupszy pomysł to nakręcić "brakującą" część z poprzedniej części. Kac Vegas 2 jest skazany na porażkę, a już na pewno nie będzie to ten sam klimat co w jedynce. Powinni pozostać przy jednej części.

ocenił(a) film na 7
HILTI

Chciałbym jednak zauważyć, że nie może to być "brakująca" część, gdyż nie widziałem, żeby w obsadzie była Heather Graham, bez której zrobienie czegoś takiego byłoby trudnym zadaniem!

Tr4cer

patrząc już na samo zdjęcia chce mi sie śmiac Xd
wiadomo ze nie przebije raczej jedynki
ale licze na aktorów że nie zawiodą :D