Równie słaby jak jedynka, nie rozumiem zupełnie zachwytu nad obiema częściami... Co tutaj możesz śmieszyć??? Prze półtorej godziny filmu zaśmiałem się zaledwie kilka razy. Fajne sceny z małpką w kasku i palącą fajkę, no a akcja w klubie i dziewczyna z penisem (zresztą niejedną tam)... no to fakt tutaj się ubawiłem nieźle widząc jak zaskoczeni wszyscy byli. Ale poza tym co??? Nic więcej i nie wiem czy 3 ode mnie to nie za dużo, nie jest to typ humoru który preferuję w komediach. Najlepsza rola oczywiście tak jak w pierwszej części to zdecydowanie Alan i on też zasługuje na duży plus, ale niestety to tyle... Bardzo bardzo słaby film...
Lubię. Lubię także komedia ale, ale komedie a nie tandetę na której się nudzi i więcej powagi niż śmiechu.
Nie rozumiem... Pierwsza część Ci się nie podobała, to po co oglądasz drugą?
Jeśli zaśmiałeś się kilka razy, to i tak nieźle, bo są filmy w kategorii komedia, na których nie da się zaśmiać nawet raz...
No ale cóż, nie wszystko trzeba lubić :)
No właśnie oglądnąłem bo liczyłem że może będzie to coś lepszego od jedynki, niestety... No prawda są takie komedie na których nie da się zaśmiać ani razu - idealny przykład z przed kilku dni - Johnny Englsh Reaktywacja - w porównaniu z pierwszą częścią to... ekhm nie ma porównania...
małpka w kasku i palenie fajki to cię tu śmieszyło ? Skoro masz takie wymagania jak co kolwiek mogło cię śmieszyć w tym dobrym filmie.
ale musisz mieć zrypane poczucie humoru :) gratulacje. Niestety pełno jest takich jak ty. Idź pooglądaj Łowców Kropka B, to na bank Cię rozśmieszy.
ale musisz mieć zrypane poczucie humoru :) gratulacje. Niestety pełno jest takich jak ty. Idź pooglądaj Łowców Kropka B, to na bank Cię rozśmieszy.