PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Kolejny gmiot

ocenił(a) film na 3

Równie słaby jak jedynka, nie rozumiem zupełnie zachwytu nad obiema częściami... Co tutaj możesz śmieszyć??? Prze półtorej godziny filmu zaśmiałem się zaledwie kilka razy. Fajne sceny z małpką w kasku i palącą fajkę, no a akcja w klubie i dziewczyna z penisem (zresztą niejedną tam)... no to fakt tutaj się ubawiłem nieźle widząc jak zaskoczeni wszyscy byli. Ale poza tym co??? Nic więcej i nie wiem czy 3 ode mnie to nie za dużo, nie jest to typ humoru który preferuję w komediach. Najlepsza rola oczywiście tak jak w pierwszej części to zdecydowanie Alan i on też zasługuje na duży plus, ale niestety to tyle... Bardzo bardzo słaby film...

ufo254

Wcale się nie dziwię że Ci się film nie podobał...skoro wolisz melodramaty dla młodzieży...

ocenił(a) film na 3
myhu

Lubię. Lubię także komedia ale, ale komedie a nie tandetę na której się nudzi i więcej powagi niż śmiechu.

ocenił(a) film na 7
ufo254

Nie rozumiem... Pierwsza część Ci się nie podobała, to po co oglądasz drugą?
Jeśli zaśmiałeś się kilka razy, to i tak nieźle, bo są filmy w kategorii komedia, na których nie da się zaśmiać nawet raz...

No ale cóż, nie wszystko trzeba lubić :)

ocenił(a) film na 3
Sakkal

No właśnie oglądnąłem bo liczyłem że może będzie to coś lepszego od jedynki, niestety... No prawda są takie komedie na których nie da się zaśmiać ani razu - idealny przykład z przed kilku dni - Johnny Englsh Reaktywacja - w porównaniu z pierwszą częścią to... ekhm nie ma porównania...

ocenił(a) film na 8
ufo254

małpka w kasku i palenie fajki to cię tu śmieszyło ? Skoro masz takie wymagania jak co kolwiek mogło cię śmieszyć w tym dobrym filmie.

ocenił(a) film na 10
ufo254

ale musisz mieć zrypane poczucie humoru :) gratulacje. Niestety pełno jest takich jak ty. Idź pooglądaj Łowców Kropka B, to na bank Cię rozśmieszy.

ocenił(a) film na 10
ufo254

ale musisz mieć zrypane poczucie humoru :) gratulacje. Niestety pełno jest takich jak ty. Idź pooglądaj Łowców Kropka B, to na bank Cię rozśmieszy.

ocenił(a) film na 3
gagaryna

Zrypane poczucie humoru mają ci co ich to śmieszy... Amen.