PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Kolejna komedia w prost dla debili, nie wiem czemu ostatnio komedie trzymają się jednego tematu aby było śmiesznie, może dlatego że warzywka kinowe to lubią, bo nie mają mózgu (albo mają ale nie swój, ale nie obchodzi mnie to). Niedługo pokaże się pewnie komedia w której przez 90 minut będzie pokazywana dupa (zad) i wszyscy przez te 90 minut będą się śmieli jak do sera! A Oskara za najlepszą rolę dostanie pewnie ten aktor, który liźnie tą dupę. Wiec warzywka kinowe naćpajcie się i upijcie, ale na pewno nie wylądujecie po za granicami waszego kraju.

buttle

Co za żałosna wypowiedź.. Przejrzałam Twoją bibliotekę i widzę że masz zero-jedynkowy system oceniania filmów. Dawno nie widziałam tak niesprawiedliwych ocen, nie zakrztuś się tym swoim wyrafinowanym poczuciem humoru!

ocenił(a) film na 1
buttle

Całkowicie się zgadzam, całkowicie bezmyślne.
Miałem nadzieję, ze jeśli ten film nie jest dowcipny, to może chociaż śmieszny.
Nic podobnego! jest tylko żałosny :(

ocenił(a) film na 7
buttle

O proszę - kolejny frustrat. Polecam terapię grupową.

buttle

Ja tam dałam 10/10, ponieważ ten film był tym czego mi trzeba było. Byłam zdołowana , a ten film wywołam uśmiech na mojej twarzy. Nie ma jakiegoś wielkiego przesłania, nie jest ambitny, nie ma błyskotliwych dialogów, ale ja znalazłam w nim to "coś" co mnie rozśmieszyło. Może podobał mi się ze względu, że znam ludzi, którzy potrafią podobnie się nawalić ? No nie wiem. Ja w każdym razie polecam tym, którzy nie oczekują od niego wielkich przemyśleń.

kleoo108

Śmiać mi się chce z takich buców, którzy myślą że cały świat jest tępy a tak naprawdę sami są tak ślepi i ograniczeni, że widzą tylko to co chcą widzieć i nie dopuszczają do siebie innej formy rozrywki niż ta, którą wypada lubić. No i jeszcze trzeba się tym pochwalić gdzie się da, bo jakżeby inaczej. I powołać na poziom kultury poza granicami Polski. Co za globtroter i erudyta się znalazł. Buttle jak jesteś takim człowiekiem intelektu to po co traciłeś czas na ten film? To smutne, że masz tak okrojone poczucie humoru. Przecież to film zrobiony dla rozrywki, do obejrzenia wieczorem przy piwie i pośmiania się ze znajomymi. Czy każdy film musi być ambitny i wielowarstwowy? Litości.

ocenił(a) film na 8
buttle

ale żeś błysnął inteligencją

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Majster_fw

twoja wypowiedź mnie powala, rzuca mną o ścianę i zapiera dech w piersiach. Jest tak pasjonująca, ciekawa i nieprzeciętna, że nie mogę sie odniej oderwać.

Sorry, za złośliwość, ale nie mogłam się powstrzymać.