PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 321500
5,8 51 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Grupy walczące o prawa zwierząt, takie jak PETA, zaatakowały reżysera Todda Phillipsa i producentów "Kaca Vegas w Bangkoku" za uzależnienie małpy od palenia papierosów.

"Chciałem, żeby małpa paliła więc musieliśmy ja odpowiednio wytresować. Teraz ściga mnie PETA bo małpa się uzależniła. Zwierzak właśnie kręci "Kupiliśmy Zoo" Camerona Crowe'a i nie chce przestać palić" - powiedział reżyser.

Małpka gra istotna rolę w "Kac Vegas w Bangkoku". MPAA ostatnio wycofała zwiastun filmu z amerykańskich kin z powodu sceny, w której małpka pozoruje akt seksualny.

marek_grzeda

Nie podoba mi się takie wykorzystywanie zwierząt w filmie :/

marek_grzeda

Zamiast kupować małpie paczkę szlugów to muszą płacić PYCIE. Skandal!

ocenił(a) film na 9
WrednyPanMusztarda

Niech dobroczynna organizacja na ogoloną pupe małpy przyklei plaster antynikotynowy chociaż małpka pewnie nie pawian to trzeba gdzieś będzie wygolić :)

marek_grzeda

Mogli kupić małpce E-Papierosa i dorobić komputerowo dym :P A tak na serio, to też razi mnie jak wykorzystuje się zwierzęta. Przy takiej technice, można wymyśleć już jakieś substytuty.

ocenił(a) film na 9
marek_grzeda

a mnie sie podoba pomysl malpy i papierosow. Malpa nie czlowiek, wie co robi...jak chce palic to pali, jak nie chce to nie pali i juz. PETA niech sobie szuka innych zrodel do robienia zadymy.