PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Bardzo przeciętny, mało śmieszny - wielkie rozczarowanie.
Po pierwszej naprawdę dobrej części, oczekiwałam czegoś na podobnym poziomie, niestety wielki zawód.5/10

Ayo23

ty jesteś przeciętna i tępa skoro uważasz że ten film był mało śmieszny żal mi cie dziecko

krytyk1199

Nie będę zniżać się do Twojego poziomu więc nic nie napiszę na temat Twojego komentarza...
A skoro Tobie ten film się podobał to OK,mnie nie i mam prawo mieć inny gust niż Ty...tyle

Ayo23

masz rację każdy ma inny gust i śmieje z czegoś bardziej lekkiego I D O Z R O Z U M I E N I A np. śmieją się z bajek w których pieski gadają ( humor dzieci poniżej 9 roku życia ) ... LOL

krytyk1199

A co niby w tym filmie było takiego śmiesznego:D bo jak dla mnie był nudny i mało śmieszny.
żałosny jesteś,jeśli Ci się nudzi i masz zamiar ciągle krytykować to zajmij się czymś innym.

Ayo23

Racja, film niestety jest bardzo chaotyczny, czasami w ogóle jest nie śmieszny. Było parę momentów gdzie na prawde można było się uśmiechnąć od ucha do ucha no i końcówka z Tysonem mnie osobiście rozwaliła.
Jednak cały czas jest za mało.
Naciągany 7/10, ale powinno być uczciwe 6/10/
Co do pana krytyka to popracuj nad zdaniami złożonymi i zwrot "żal mi cie dziecko" świadczy o twojej inteligencji rodem z gimnazjum.

astro91

Tak,za mało,nic się nie działo i mało śmieszny.Mogę polecić film ''Małżeństwa i ich przekleństwa'' naprawdę dobra komedia i dramat.Momenty w których można się pośmiać i dużo sytuacji z życia wziętych.Warto obejrzeć:)
Jeśli chodzi o Krytyka to nie chcę wypowiadać się już na jego temat bo szkoda czasu i nerwów.Ta osoba nie szanuje zdania innych i nie rozumie że ktoś ma inny gust,cóż...

ocenił(a) film na 9
Ayo23

Mam te same odczucie...1 rewelka,duze nadzieje i lipa.Oby trojki nie krecili.Nic na siłe