PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

choć gorszy od części pierwszej . W porównaniu z ostatnimi polskimi ,, komediami '' film nawet b.dobry . Ogólnie jednak , moja ocena 6/10 .

jacekxp1

Totalnie się zgadzam z Twoją opinią. Pierwsza część była dużo lepsza, ale mimo wszystko drugą też ogląda się przyjemnie :) Na pewno nie jest tak zabawna i w sumie historia dokładnie taka sama. Na plus jest jednak według mnie sceneria - miejsce w którym brali ślub było zarąbiste!

ocenił(a) film na 6
jacekxp1

Polskich filmów nie oglądam bo w większości to g..no, ale co do reszty się zgodzę. Przez cały film zastanawiałem się gdzie ten Mike i gdyby nie końcówka dałbym 5/10 :). Ale talent wokalny się marnuje... xD

ocenił(a) film na 6
jacekxp1

Właśnie... dużo gorsza od 1 części i prawie ta sama historia.. ale były śmieszne momenty i te zdjęcie na końcu mnie rozwalają ! ;D
6/10

ocenił(a) film na 9
jacekxp1

co do . W porównaniu z ostatnimi polskimi ,, komediami '' to KAZDA komedia jest lepsza podejzewam ze nawet rumunska bo nic gorszgo nie ma jak omedie z karolakiem,szycem i innymi kotami

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

taaak, całkowicie się zgadzam, Polska jest bardzo dobra w wytwarzaniu głupkowatych komedii romantycznych, które są żałosene i niczym się nie różnią od siebie...
A co do KacVegas..nie wie dlaczego ale bardziej podobała mi się 2 :)

ocenił(a) film na 9
Dulce_Espinoza

coz..jaka spolecznosc,takie filmy(czytaj komedie polskie)....
No ja dwojki jeszcze nie widzialem .W najblizszych dniach to uzupelnie.

ocenił(a) film na 7
jacekxp1

właściwie ta sama akcja co w jedynce ale i tak śmieszy
jednak jak za trzecim razem puszczą to samo to bedzie przesada
kto na to pójdzie do kina skoro już 2 razy to oglądał
7/10

ocenił(a) film na 6
jacekxp1

dokładnie, to już było mówiony miliardy razy ale polacy w ciągu ostatniej dekady nie zrobili nawet 10 dobrych komedii. kac vegas śmieszy i tak ma być

ocenił(a) film na 10
Dioxa

kacvegas wymiata:)