choć gorszy od części pierwszej . W porównaniu z ostatnimi polskimi ,, komediami '' film nawet b.dobry . Ogólnie jednak , moja ocena 6/10 .
Totalnie się zgadzam z Twoją opinią. Pierwsza część była dużo lepsza, ale mimo wszystko drugą też ogląda się przyjemnie :) Na pewno nie jest tak zabawna i w sumie historia dokładnie taka sama. Na plus jest jednak według mnie sceneria - miejsce w którym brali ślub było zarąbiste!
Polskich filmów nie oglądam bo w większości to g..no, ale co do reszty się zgodzę. Przez cały film zastanawiałem się gdzie ten Mike i gdyby nie końcówka dałbym 5/10 :). Ale talent wokalny się marnuje... xD
Właśnie... dużo gorsza od 1 części i prawie ta sama historia.. ale były śmieszne momenty i te zdjęcie na końcu mnie rozwalają ! ;D
6/10
co do . W porównaniu z ostatnimi polskimi ,, komediami '' to KAZDA komedia jest lepsza podejzewam ze nawet rumunska bo nic gorszgo nie ma jak omedie z karolakiem,szycem i innymi kotami
taaak, całkowicie się zgadzam, Polska jest bardzo dobra w wytwarzaniu głupkowatych komedii romantycznych, które są żałosene i niczym się nie różnią od siebie...
A co do KacVegas..nie wie dlaczego ale bardziej podobała mi się 2 :)
coz..jaka spolecznosc,takie filmy(czytaj komedie polskie)....
No ja dwojki jeszcze nie widzialem .W najblizszych dniach to uzupelnie.
właściwie ta sama akcja co w jedynce ale i tak śmieszy
jednak jak za trzecim razem puszczą to samo to bedzie przesada
kto na to pójdzie do kina skoro już 2 razy to oglądał
7/10
dokładnie, to już było mówiony miliardy razy ale polacy w ciągu ostatniej dekady nie zrobili nawet 10 dobrych komedii. kac vegas śmieszy i tak ma być