Moim zdaniem bardziej zabawna i mniej nudziła. Jedynka pamiętam w połowie była bardzo średnim filmem, tu jedynie końcówka od akcji z łodzią już wieje lipą ale wszystko wcześniej bardzo dobre ;)
Świetna rola Ed Helms i Bradley Cooper , dużo lepiej zagrali niż w jedynce ;)
O dziwo nie masz racji. Jedynka była zaczepista, dialogi, fabuła, akcja, aktorzy. A dwójka byla miejscami nudna, tylko Zach Galifianakis dowalał jakis smieszny tekst czasami. Uwielbiam jego i Coopera, a takze Kac Vegas dlatego zostawiam 8.
o dziwo Ty się nie znasz, jedynka nudna i tylko oryginalny pomysł ją ratował
dwójka macz lof
Jak dla mnie jedynka była wypasiona ale dwójka też wymiata. 9/10 z czystym sumieniem. Co chwila się śmiałem i nie nudziła. Polecam:)
Jedynka dawała radę, dwójka to marne ksero bez polotu, czyli tak zwany typowy skok na kasę....
dla mniej jedynka była niewypalem (aczkolwiek dość dobrą komedią) po tych wszystkich zapowiedziach, opiniach i recenzjach, najzwyczajniej w swiecie mnie zawiodla (po tym czego od tej czesci oczekiwalem), a dwojka byla dokladnie tym czego sie spodziewalem, dobrze zrealizowane (niczym jedynka), jednak klimatycznie troche bardziej spodobala mi sie dwojka. Dla dwojki 7, dla jedynki 6. Sorry ale nawet gdybym pokusil sie o "oczka" wyzej to napewno nie dobil bym do 9.
miałem podobnie jak Ty
mnie po prostu klimat i gra w dwójce bardziej przekonała aniżeli w jedynce ;)
ja sie zgodze z toba dwójka duzo lepsza smieszna itd nie wiem jak ktos moze powiedziec ze to dno jak dla mnie jedna z lepszych komedi :)
Jak dla mnie jedynka lepsza, trochę się zawiodłem na części drugiej była o wiele mniej śmieszna niż pierwsza część.
Na pewno nie można dwójce zarzucić, że odbiega poziomem. A to że pomysł odgrzewany jest raczej całkiem normalne, bo to w końcu szkielet humoru całego filmu (całe te kacykowe perypetie;)) Tak czy siak odradzam raczej twórcom częstowanie nas kolejnymi weseliskami 'niezaobrączkowanych' kumpli, żebyśmy nie musieli dobrego wrażenia po jedynce i dwójce puszczać gdzieś głęboko w niepamięć.
jeżeli wyjdzie 3. czesc to daje sobie reke uciac ze powyzej 6 nie bedzie miala oceny na filmwebie.. dlaczego? bo tak jak napisałeś perypetie kacykowe się znudzą.
Ja przyznam że rozczarowałem się. Film był dobry, ale po świetnej jedynce oczekiwałem czegoś więcej. Niestety w dwójce schemat jest praktycznie identyczny jak w poprzednim filmie, przez co jest przewidywalny. Liczyłem na troszkę inny scenariusz i więcej nowych pomysłów.
ode mnie 7/10, zdjęcia na końcu jak zwykle wymiatają :)