PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322355
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Słaby

ocenił(a) film na 3

Może dwa razy się uśmiechnąłem. Spoglądałem co rusz, ile zostało do końca filmu. Gdzie te komedie z dawnych lat, na których można było boki zrywać.

Ahmed_1

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Strasznie naciągany i nudny. Bez porównania z jedynką. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
guniorpower

Dokładnie ! :) naciągany i nudny. Część pierwsza o wiele lepsza. Przynajmniej takie są moje odczucia.

ocenił(a) film na 7
Ahmed_1

Bardzo podobny do pierwszej części, tylko miejsce akcji się zmieniło, mało śmiechu.. chyba ta małpa była najlepsza z tego filmu heh.

Czekam na cześć 3, podobno wataha ma ratować Alana z zakładu psychiatrycznego, może będzie HiT, póki co mamy polską podróbkę "Kac Wawa" 0o

ocenił(a) film na 7
Roberto17k

Niestety muszę się zgodzić z Waszymi opiniami. Srodze się zawiodłam. Na jedynce umierałam ze śmiechu, a tu. Film mi przeleciał jak okamgnienie, niektóre niby zabawne sytuacje były śmieszne tylko dla tych co jedynkę widzieli. Istna tragedia, całkowicie nie polecam, a szkoda..
Film miły do zobaczenia, ale na pewno nie komedia

ocenił(a) film na 3
Ahmed_1

Zgadzam się ze wszystkimi. Porażka. Jedynie postać Alana mnie bawiła, ale film na kilku scenach się nie opiera.
DNO!

ocenił(a) film na 4
Ahmed_1

Racja. Dupy nie urywa.

Ahmed_1

Film urywa dupsko bezlitośnie swoją zayebistością ale wy wszyscy tutaj mnie właśnie ZAŁAMALIŚCIE!!!!!;///
Kac Bangkok - 9/10.