Film dla bardzo mało wymagających kinomaniaków, Alan bardzo irytujący, teksty mało
wyszukane. Rozumiem ze jest to komedia, ale dlaczego robią z ludzi kretynów ? Humor na
naprawde niskim poziomie, kilka uśmieszków pod nosem to wszytsko czego może
spodziewać się szanujący się widz.
A czego oczekujesz od komedii typu kac vegas ?? skoro poszłaś na 2 to zapewne tez widziałaś pierwszą część więc wiedziałaś czego możesz się spodziewać po 2, więc nie rozumiem twojego tematu ........... według mnie kac vegas to zajebist@ komedia, zaskakująca ,śmieszna i na dobrym poziomie może nie grzeszy inteligencją ale czy tego wymagamy od komedii ?? raczej nie... mam 29 lat i świetnie się w kinie bawiłem zarówno jak na 1 jak i na 2 :D jeśli komuś podobała się 1 to na 2 na pewno się nie zawiedzie jak dla mnie druga część jest trochę słabsza ale to tylko moje odczucie ;) POLECAM i pozdrawiam
zuzanka, przydalby ci sie jakis chlopak, bo od ciaglego siedzenia przy kompie i nie wychodzenia z domu juz ci mozg zlasowalo. daj spokoj i nie wypowiadaj sie publicznie na forach na tematy ktorych nie rozumiesz. ta komedia jest widocznie zbyt wymagajaca dla twojego napromieniowanego komputerem mozgu.
JOL