MOŻLIWY SPOILER :)
Biorąc pod uwagę, że tuż przed wyjazdem z Las Vegas Stu zaproponował Jade kolację, możliwe jest, że część druga będzie dotyczyć tej właśnie pary :) W końcu ich ślub odbył się po pijaku, więc...
niewypał?
Sequel zawsze bywa gorszy od części pierwszej, ale może uda im się wymyślić coś, co znów rozbawi widzów.
Tyle, że takie kino trzeba lubić. Trzeba śmiać się z kawałów o kupie, dupie i puszczaniu bąków, trzeba po prostu to czuć.
Czekam na drugą część z niecierpliwością.
IMO to nie jest dobry pomysł. Część pierwsza naprawdę miała w sobie to coś, co ją wyróżniało na tle innych głupkowatych komedii amerykańskich ;).
Jestem jednak w 80% pewien, że dwójka będzie zwykłym odgrzewanym kotletem. Jestem "za" tego typu komedią, jednak zamiast the Hangover 2 ta sama ekipa mogłaby pomyśleć o czymś znowuż innowacyjnym ;)
No ale pożyjemy, zobaczymy
napewno przygody po ślubie może kolejna podróż do LV tym razem z powodu świętowania rozwodu albo odwiedziny striptizerki...?
Zaraz zwątpię, ludzie i w takim zerznietym i poskladanym do kupy z innych filmow widza innowacyjnosc. litosci.
Może dlatego, że "zerżnięty" (jak piszesz) z najlepszych komedii? "Pulp fiction" zrobił i robi furrorę, a też jest to zlepek, tylko poskładany przez bardzo inteligentnego człowieka. Tak samo inteligentnym reżyserem jest na pewno Todd Phillips.
Film jest fajny bo się nie nudzi. I na pewno na tle gówien typu "[...] Movie" wymiata.
Pozdrawiam.
A ja przewiduję, że druga część Hangover nie będzie dziać się w Las Vegas, w związku z czym Kac Vegas 2 będzie miał taki sam stosunek tytuł/treść jak Szklana Pułapka 2 - 4. Tak to czarnowidzę. :P
SPOJLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tatus Panny Mlodej ciagle mowił "To tylko Vegas" wiec moze w ta strone pojdzie "dwójka"
Pójdę choćby miało beznadziejne recenzje. ;)
Czemu dopiero w 2011?! Pfff, niech będzie za rok!
Heh, od razu po obejrzeniu filmu miałem przeczucie że druga część powstanie ;p Może zobaczymy w niej wieczór kawalerski Alan'a (hmm... ciekawe, ślub nie koniecznie musi wziąć z kobietą ;p). Pewnie będzie też spory wątek o Stu, w końcu umówili się już na randkę :P Nie mogę się doczekać!
Mysle, ze pociagna to w strone Vegas, bo:
1. Po wygraniu 80.000$ bohaterowie stwierdzili, ze trzeba to powtorzyc i moze wpadna do Vegas za tydzien, zeby zdobyc wiecej szmalu
2. Ten jeden umowil sie ze "swoja zona" na randke
Poza tym jak wiadomo w Vegas latwo o klopoty, wiec mozna powymyslac jakies glupoty.