PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Nudny, przewidywalny, moment w których można naprawdę się pośmiać, bez poczucia
zażenowania można policzyć na palcach jednej ręki.

ocenił(a) film na 7
Heavyrotation

Ciekawe czy na początku filmu wiedziałeś gdzi jest Teddy ?

Spiderman_filmaniak

Nie, ale od samego początku było jasne, że Teddy "zaginie".

Heavyrotation

Czy nieprzewidywalność jest wyznacznikiem dobrego filmu? Jeśli tak to odpuść sobie filmy historyczne bo mogą Cie zawieść :D

Mikolaj20

Możemy się bawić w łapanie za słówka. Owa nieprzewidywalność odnosi się do kopiowania pomysłów z pierwszej części. Wydawało mi się, że jest to dosyć oczywiste.

ocenił(a) film na 4
Heavyrotation

Nuda i przewidywalność, popieram!

ocenił(a) film na 3
bartolomeo_filmweb

Zgadzam się z Wami, film przewidywalny do bólu, śmieszny na siłę. Nie rozumiem tak wysokiej oceny, bo FW zwykle trzyma poziom i takie gnioty nie otrzymują oceny powyżej 7.0...

Heavyrotation

Przepraszam za czepianie się :) Ogólnie myślę że w tych filmach najważniejsze są dialogi i barwność postaci a reszta to raczej dalszy plan, ale cóż ta dyskusja i tak do niczego nie zaprowadzi, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Heavyrotation

Ja się poczułam zniesmaczona :/ Sorry, nie widzę nic zabawnego w tym, że koleś na swoim wieczorze kawalerskim zostaje zapięty w tyłek przez she-male... A potem radośnie bierze sobie ślub, mając zapewne hiv, opryszczkę i inne śliczne prezenty od kochanka/i. Ohyda! Cały film był wtórny, pozbawiony jakiejkolwiek logiki i -jak dla mnie- humoru.
Postacie są tak przerysowane (w 1 było lepiej), że wyglądają jak chodzące karykatury. Dialogi średnie.

ocenił(a) film na 3
Taco

To na wypadek gdyby ktoś się przyczepił do wspomnianego "braku logiki"
1- Koleś nie przejmuje się uciętym palcem. Cała reszta paczki też nie - w końcu do wesela się zagoi, tak? (o hahah....)
2- Teść nagle lubi bohatera za jego denną przemowę. Stu mógł jeszcze wspomnieć, że świetnie się czuł zabawiając się z pewnym panem/panią - szacunek gwarantowany.
Serio - co w tym filmie rozwala? Małpka? Kolejny wtórny motyw i na średnim poziomie. Alan - za kilka średnich żartów? Owszem, filmu nie ogląda się najgorzej - można spokojnie wytrwać do końca, stąd 1 nie dam - ale taka ocena?! Skąd 7?

ocenił(a) film na 10
Taco

Kac Vegas i Kac Vegas w Bangkoku to komedia, która ma bawić ze względu na absurd sytuacji, w jakiej znaleźli się główni bohaterowie. Wg mnie małe znaczenie ma to co zostało wyżej napisane czyli jaki wpływ na teścia miała przemowa Stu czy "wtórny motyw z małpką". Świetny dowcip sytuacyjny i wg mnie o to chodziło w tym filmie, a nie o wnikanie na ile życiowy jest film itp.