W 3 części znowu zrobią takiego gniota jak za drugim razem, skopiują wszystkie motywy z pierwszej części.
A wy takie żałosne tępaki to kupicie i będziecie wystawiać wysokie noty. Nie martwcie się , będę się za was modlić.
Tobie sie nie podoba to my mamy też mieć takie same upodobania i dać 1/10? -.-'' Sama opanuj!!
yYYY Jestem dziewczyną idiotko,bajeczka noooo tsaaa weżmiesz i skończysz juuż czyy niee?
To sobie zaznacz płeć na profilu, dziewczynko. Tak, a nie bajeczka ? Ta historia nie ma prawa się zdarzyć w prawdziwym życiu, więc to bajka.
Przykro mi, pewnie tym faktem zniszczyłam ci dzieciństwo :(
"Ta historia nie ma prawa się zdarzyć w prawdziwym życiu" - BO TO KUR.WA FILM! FILM A NIE ŻYCIE, ROZUMIESZ? FILM!!! Batman i Terminator tez nie zdarzą się w prawdziwym życiu. :-D
ale zgadzam sie co do jednego. film nie powala.
Potwierdzam, dno. Przez cały czas ani razu się nie zaśmiałem. Nieźle jak na komedię, nie?
Jedna rada - niektórych dyskusji po prostu się nie opłaca dalej prowadzić, zwłaszcza z takimi niespełnionymi nastoletnimi "poetkami"
Sama jesteś niespełniona i oglądam co chcę ja jestem niespełniona?A ty niedorobiona
Spoko, zgadzam się na Twój, jakże obraźliwy komentarz, aczkolwiek prosiłbym o zwracanie się do mnie w osobie męskiej, z racji płci, której choć niedorobionej, jestem. Pozwól mi tylko na jedną zgadywankę. Bez niczyjej pomocy domyślę się ile masz lat i jaki masz kolor włosów, a Ty mi powiesz czy dobrze. Wydaje mi się, że jesteś 14letnią farbowaną blondynką lub brunetką. Zgadłem?
Cholera, nie będę już radził ludziom, żeby nie odpisywali na takie komentarze, bo teraz ich rozumiem, naprawdę ciężko się powstrzymać :P
Ku*** sam jesteś farbowany...powiedz mi czy ja nie mogę wyrazić swojego zdania...
Typowy debil zamknij się już.Czu naprawdę musisz się tu wypowiadać??Nie wiec bay:)I nie,nie jestem farbowana !!!
Nie jestes wyrocznia. Jesli Ty sie nie zasmiales to inni tez nie? Myslalam ze tacy jak Ty ogladaja sie na ulicy za ,,farbowanymi 14-nastkami".
Musiałem aż zajrzeć do słownika, żeby się upewnić czy istnieje więcej definicji słowa "wyrocznia". Do teraz myślałem, że to pojecie związane jest z przewidywaniem przyszłości, czego w swojej wypowiedzi nie zauważyłem :F (wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę, i wskaż gdzie prorokowałem).
Wydaje mi się, że jedyne co zrobiłem to wyraziłem swoją opinię na temat tej pseudo komedii, która grono odbiorców znajduje wśród mniej wymagającego widza (czyt. dzieci, które obecnie mają po "naście" lat i starają się pokazać swoją dorosłość poprzez pokazowe picie piwka czy palenie fajek). Mało ambitny humor zaprezentowany tutaj (przytoczę wypowiedź użytkownika "ishaela", która doskonale pokazuje z jakiego typu żartem mamy tutaj do czynienia: "Azjata krzyczy i macha rękoma to jest śmiesznie dla niektórych. Jak pokaże się małego fiutka to ubaw po pachy. Jak małpka zapali papierosa to boki zrywać a jak pojawi się dziewczyna z członkiem to już totalny odjazd. Taki film udowadnia mi, że życie jednak jest prostsze niż mi się wydaje i tak naprawdę wszystko może być śmieszne. Jak ktoś się porzyga śmiejmy się, wysika - śmiejmy się, przeklnie - śmiejmy się, pokaże genitalia, śmiejmy się,") jakoś do mnie nie trafia. Dobrze, że kogoś przekonał i zaspokoił jego (niskie?) gusta, o których się przecież nie dyskutuje.
Tacy jak ja czyli jacy?
Wybacz, ale "farbowane 14-stki" jakoś nigdy nie były w moim typie. A jak już, to podobały mi się zwykłe czternastki, które miały coś więcej niż tony tapety na mordzie, i które nie wstawiały milionów zdjęć w wyzywających pozach :)
Wyrocznia to inaczej wszystko wiedzacy i znajacy;-) W tym filmie chodzi o to ze bierzesz kumpla lub chlopakaB-) kupujesz popjedzenie, siadasz wygodnie po ciezkim tygodniu pracy i sie po prostu swietnie bawisz. Nie myslac przy tym oczywiscie. Teraz komedie sa coraz gorsze i sztuczne ale akurat kac vegas nie jest jednym z nich. Uu podobaly Ci sie 14? Ja mam 17 lat a nawet nie mysle o plci przeciwnej. Chyba w Twoim roczniku nie bylo jeszcze ,,pind''.
Bardziej myślałem pod kątem delfickiej, a nie "matrixowej" :P Szczerze powiedziawszy, wolałbym po tym ciężkim dniu/ tygodniu usiąść i obejrzeć jedną z animowanych komedii, przy których, choć nie wiadomo ile razy zostały obejrzane, zawsze można się dobrze bawić.
po pierwsze i najistotniejsze to filmweb powinien wprowadzic OBOWIĄZKOWE podawanie roku urodzenia, gdzie potem wiek wyświetlałby sie pod nickiem. uniknęłoby to wielu nieporozumień i czasem jałowych dyskusji.
druga sprawa to już sam a kwestia serii Kac Vegas: jest strasznie rozreklamowana ale za cholere nie porywa, jedynka dość miałka, a dwójka jest jej dublem, aczkolwiek bardziej doprawiona pieprzem. jednak jak pisałem filmy NIE PORYWAJĄ. KV1 rozreklamowany aż do przesadyzmu, jak w końcu oglądnąłem to szczerze mówiąc ani razu sie nie zaśmiałem. na KV2 pod tym kątem juz było lepiej, mimo że to kalka jedynki. filmy te owszem, ogląda sie miło, wciągają, ale są PRZEREKLAMOWANE.
i zeby nie było, ja akurat nie mam nic przeciwko brukowym, wulgarnym, czy seksistowskim żartom, na niektórych produkcjach okraszonych takim żartem wręcz boki zrywam, ale akurat seria KV nie porywa.
Fakt - film jest beznadziejnie przeciętny i przeraźliwie przewidywalny. Nudny i głupawy. Po obejrzeniu miałem nadzieję, że nie będzie 3. części, ale się rozczarowałem. Kac Vegas 1 było dobre - tutaj 5/10 z sentymentu do poprzednika. Jak ktoś chce, niech podziwia, kwestia gustu.
Ocena 10/10 sugeruje, że uważasz film za "arcydzieło", w swoim gatunku idealny/przełomowy :P.
Co do samego Hangover II... Wiem, że ludzie najbardziej lubią to, co już znają, ale podejście twórców do fabuły dwójki woła o pomstę do nieba. Nie dosyć, że skopiowano wszystko co się dało, to brak w niektórych momentach elementarnej - totalnie elementarnej - logiki. Młody geniusz, wiolonczelista i przyszły chirurg macha ojcu przed nosem dłonią bez palca, a ten traktuje to jak zdarcie skóry na kolanie :P. Moim zdaniem gdzieś po drodze zgubiono odjazdowy, imprezowy klimat jedynki.
Moim zdaniem skala Filmwebu nie jest dobra jeśli chodzi o nazwy. Dla mnie 10/10 to po prostu ocena , a nie opinia
@LadyCrazy_ Sama skończ!
YHyyyyy...no taak przynajmiej nie odganiam tekstów od mojej babci....-.-'' A uwierz mi moja babcia ma lepsze teksty niż tyyy
Każdy może oglądać to co chcę i mu się podoba. Jeden lubi filmy sensacyjne, inny głupie komedie :)
Dokładnie :) Czy musimy od razu na ścieżkę wojny gdy ktoś ma inny gust od kogoś innego?? Można robić to chyba w bardziej inteligenty sposób niż pokazywanie całemu światu że jest się prostakiem bez argumentów. Mi pierwsza część kac vegas bardzo się podobała. Oryginalna i świeża była czymś nowym czego w amerykańskiej komedii nie doświadczyłem od bardzo dawna. Do tego spontaniczność przygód bohaterów powodowała że człowiek się z nimi identyfikował i widział siebie na ich miejscu. Co do dwójki to nie wyróżniła się niczym nowym, odgrzewany kotlet trochę jak w przypadku następnych części American Pie. Parę dobrych dialogów, niezły początek filmu ale potem generalnie strasznie przewidywalna akcja gdzie brakowało tej spontaniczności z jedynki. Mam nadzieje że Trójka nie powstanie bo fabuła się raczej wyczerpała chyba żeby odeszli od konwencji 1 oraz 2 i zrobili coś zupełnie nowego. Szanuje tych którzy lubią taki odgrzewany humor ale do mnie on nie dociera co nie znaczy że muszę na nich pomyje wylewać...
Dokładnie :) Czy musimy od razu na ścieżkę wojny gdy ktoś ma inny gust od kogoś innego?? Można robić to chyba w bardziej inteligenty sposób niż pokazywanie całemu światu że jest się prostakiem bez argumentów. Mi pierwsza część kac vegas bardzo się podobała. Oryginalna i świeża była czymś nowym czego w amerykańskiej komedii nie doświadczyłem od bardzo dawna. Do tego spontaniczność przygód bohaterów powodowała że człowiek się z nimi identyfikował i widział siebie na ich miejscu. Co do dwójki to nie wyróżniła się niczym nowym, odgrzewany kotlet trochę jak w przypadku następnych części American Pie. Parę dobrych dialogów, niezły początek filmu ale potem generalnie strasznie przewidywalna akcja gdzie brakowało tej spontaniczności z jedynki. Mam nadzieje że Trójka nie powstanie bo fabuła się raczej wyczerpała chyba żeby odeszli od konwencji 1 oraz 2 i zrobili coś zupełnie nowego. Szanuje tych którzy lubią taki odgrzewany humor ale do mnie on nie dociera co nie znaczy że muszę na nich pomyje wylewać...