Co wy gadacie >?! Film byl nieziemski ~!!!~ motyw z transwestyta byl przeboski ;d
Uwielbiam ten film! :D
Czego nie moge powiedziec o pierwszej czesci, ktora rowniez byla swietna :))))
Hmm film napewno fajny, moim zdaniem troche ostrzejsza komedyjka niż 1 czesc, wieele momentów smiesznych , to tłumaczenie tytułu maasakra ciekawe czy będzie 3 Część " kac vegas, bangkok : przygoda w peru" x)
Albo obudza sie w Polsce podczas jednej z rozrób stadionowych, a nastepnie spróbują przeżyć za 1000zl miesięcznie:) To była by dopiero jazda...
Uwielbiam ten film uwielbiam taki humor płakałem ze śmiechu jak dziecko mam nadzieje ze zrobią 3 cześć :D
Todd Philips juz planuje 3 czesc, nie rozmawial jeszcze z aktorami i nie ma jaeszcze miejsca wybranego ale ma juz pomysl na film :D zostaje tylko czekac na 3 czesc :D
W sumie teraż akcja mogłaby dziać się w Ameryce Łacinskiej ;p Brazylia ,Argentyna ;p też dobre miejscówki ;d
Podobna ma być cz. 3 w Amsterdamie. Kac Vegas w Amsterdamie 2013/14 . Ja już czekam, bo cz.2 już za mną.
Przypuszczam ze 2013 max.Podobno jest dylemat nad Amsterdamem i Rio.
Ale...gdzie by nie krecili,jak tylko bedzie Alan,to bedzie polew.Oby jakos wyciagneli z pierdla Mr.Chow'a i bedzie bogato.
Ten kolo rzadzi :)
zgadzam się, ten motyw był zajebisty :D która część bardziej wam się podobała? ;] mi zdecydowanie druga :D
bylem dzisiaj i zaraz ide jeszcze raz. film rewelacyjny! dawno sie tak nie usmialem
Też byłem film spoko tylko ciekawe jak teddy zostanie chirurgiem z odciętym palcem.
Pewnie go przyszyją chirurgicznie.