PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322347
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

link online

ocenił(a) film na 8

ma ktoś może link by zobaczyc online lecz nie jako wersja kinowa i z polskimi napisami? byłabym wdzięczna :)

ocenił(a) film na 4
kala996

świat nie jest na twą dyspozycję słonko, nie umiesz korzystać z googla, nie nasz problem, proszenie i umieszczanie linków do treści objętych prawem autorskim jest nielegalne.

ovis

od kiedy prośba o link do filmu online jest nielegalna? :D nie znasz portali gdzie można legalnie oglądać filmy online? od kiedy tak się ludziom namieszało w głowach że myślą że napisanie paru wyrazów układających się w ciąg gramatyczny i logiczny może być nielegalne? :D

ocenił(a) film na 4
Danaan

cytując z regulaminu:
Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKóW
7. Zabrania się wykorzystywania Serwisu w sposób sprzeczny lub niewłaściwy z jego celem. W szczególności zabrania się umieszczania Treści Użytkownika w tym Profili lub innych treści sprzecznych z Regulaminem, powszechnie obowiązującymi przepisami prawa lub dobrymi obyczajami, w tym treści i zdjęć:
g) tekstów, zdjęć itp. zawierających materiały chronione prawem autorskim nie będącym w posiadaniu Użytkownika,
i) tekstów, zdjęć opisujących, promujących lub dostarczających instrukcji do działań niezgodnych z prawem lub działań choćby potencjalnie niebezpiecznych,
8. Zabrania się również działalności Użytkowników polegającej na:
c) propagowaniu w jakikolwiek sposób i w jakiejkolwiek formie serwisów zamieszczających treści lub proponujących działania naruszające postanowienia Regulaminu, powszechnie obowiązujące przepisy prawa lub też zasady współżycia społecznego, w tym w szczególności serwisów oferujących treści, których rozpowszechnianie narusza prawa osób trzecich,

podaj portale, na których można LEGALNIE oglądać filmy online za darmo. tak za zgodą Warner Bros, gdyż oni posiadają prawa do dystrybucji Kac Vegas II.
nie wiem, czy mnie się pomieszało w głowie -_-

ovis

proszę bardzo, serwis od siebie, mieli procesy o naruszenie praw autorskich i wznowili działalność. tam obejrzałem ten film. jeśli jest nielegalny nie wiem czemu strona ciągle działa. nie cytuj mi regulaminów , bo "nielegalne" kojarzy się z czymś za co można mieć sprawę w sądzie. od kiedy za prośbę można mieć sprawę w sądzie i co ma do tego prywatny regulamin prywatnej strony? tak dalej twierdzę że coś ci się miesza.

ovis

po drugie jeśli jej prośba miałaby być niezgodna z tym regulaminem musiałaby napisać że poproszę link do filmu online ale takiego wiecie - nielegalnego :D ona nie musi być świadoma tego że nie ma jak twierdzisz serwisów legalnych z filmami on line, nie musi wiedzieć jak mądrze zauważyłeś że prawa do filmu ma Warner bros. ta jej prośba sama w sobie nie jest sprzeczna z regulaminem ani tym bardziej z polskim prawem. dowodem tego jest to że temat który założyła ciągle istnieje i nie został wykasowany, bo nie wyobrażam sobie by tak szacowna strona jak filmweb pozwoliłaby by przez tydzień szargać jej regulamin i pozwalać czytać to innym :D wniosek - jak się mądrzyć to z głową.

ocenił(a) film na 4
Danaan

good point. tylko nie wiem, czy nieświadomość prawa nie zwalnia z obowiązku blablabla, czy też może to jest ok, to juz te regiony, ze kazdy ma własną rację i każda racja jest właściwa.

z kasowaniem, to widzę, że jest średnio, gdyż ostatnio w google wypluł nieskasowane posty sprzed 5 lat, sprzeczne nie tyle z regulaminem, co z dowolnymi normami społecznymi.

ovis

nic prostszego, zgłoś nadużycie ;)

ovis

i mała poprawka na koniec, jednak nie wznowili serwisu, to zupełnie inni goście stworzyli tą stronę. myślę że to jednak nie zmienia sensu moich poprzednich wypowiedzi. póki co serwis działa, jest dostępny w sieci, nie pełnomocnego wyroku zakazującego działalności serwisu, ewentualne opłaty za prawa autorskie i odpowiedzialność za zawartość strony leży po stronie właściciela. jako jego użytkownik nie łamię prawa. finito

ovis

a propos STOP ACTA!!