PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322361
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

ogromny zawód

ocenił(a) film na 5

Poza różnicą miast niczym się nie różnił od pierwszej części(zagubiony kumpel, mafia, itp...). Jeśli ktoś znowu chce się pośmiać, to niech obejrzy jeszcze raz pierwszą część...nic nie straci.

stachoo81

Nuuuuuuuuda i beznadzieja, śmiesznych momentów tyle, że można z lupą szukać. Nie umywa się do pierwszej części. Stary niesmaczny odgrzewany kotlet.

mii3_2

Chyba nie rozumiecie zjawiska, jakim są kolejne części. I nie wiem czego się spodziewaliście? Chyba było od początku wiadome, że druga część będzie podobna do pierwszej. A jak się oczekiwaliście nie wiadomo czego no to się nie dziwie, że teraz jest wielkie zaskoczenie i niezadowolenie.
Jak dla mnie dwie części na podobnym poziomie. Zdecydowanie warto pójść do kina i wydać te kilkanaście złoty ;)

xBlue

Pytasz czego się spodziewałam? I dziwisz że zawiodłam? Nie spodziewałam się innego klimatu niż poprzednio. Za to w kontynuacji spodziewałam się zabawnych dialogów, śmiesznego humoru sytuacyjnego, tego co powinno być w filmie w przypadku zabawnej komedii, również w sequelu, a tu niestety nuda nudę nudą pogania. Rozumiem też stachoo81, kontynuacja może mieć zupełnie inne ciekawe wątki, nie musi powielać schematu. I xBlu nie zgodzę się z Tobą w kwestii, że oba filmy są równe, zdecydowanie wyższy poziom trzyma pierwszy Kac Vegas. Można zrobić ciekawą kolejną część na poziomie wyższym bądź równym do poprzedniej, jak to udało autorom się w przypadku niektórych filmów. Za to niestety kontynuacja Kac Vegas jest filmem słabym zupełnie nie wartym obejrzenia w kinie, jeśli ktoś się wybiera to proponuję zmianę repertuaru na inny film, takie jest moje zdanie a nie inne, xBlue możesz mieć zupełnie inne, napisałeś swoje, ok, przyznaj sobie punkty po swojemu i na tym polega to forum, każdy pisze co uważa.

stachoo81

Czego ty się spodziewałeś???? a co mieli nakręcić? "Batman w Bangkoku"? Większość filmów ma podobną cześć do drugiej, nawet ten Batman ma tego Jokera

ocenił(a) film na 3
stachoo81

Zgadzam się, też się meeega zawiodłam. Zero pomysłów na dialogi, sytuacje przewidywalne. Za to o 100 procent więcej wulgarności niż w 1-nastolatków to pewnie podjarało;/

ocenił(a) film na 5
stachoo81

niestety się zgadzam. "jedynka" super, ale "dwójka" to smutna porażka, zupełnie niepotrzebna