Widać że dziecko poszło na film dla dorosłych i nic nie zrozumiało. Przykro nam z tego powodu, ale nie musisz od razu żalić się na forum.
biedaku jesli 18 to twoj wiek to mow mi Prosze Pana po drugie jesli dla ciebie denna komedia to film dla doroslych to ci wspolczuje bo zapewne do wczoraj mamusia nie pozwalala ogladc ci takich filmow jak Schrek czy Madagaskar:D
Nie no, sry, ale to ty masz w najwyżej ocenionych Piłę oraz Shreka, a powiadasz, że Kac vegas był słaby? To jaka komedia wg. Ciebie słaba nie jest? Piła?
W sumie to na Pile się uśmiałem bardziej na na Kac Vegas xD PS: Kac Vegas to najlepsza komedia ostatnich lat!
Przepraszam ale uważam że to co gadasz to bzdury, 1jedynka była świetna 2 dwójka też będzie, już nie możemy się z zona doczekać:)
mnie pierwsza cześć również mało rozbawiła. Jednocześnie uważam że to, iż każdego śmieszy co innego jest raczej marnym powodem do obrażania siebie na wzajem.
film zarobił przeszło 460 milionów dolarów przy budżecie 37 co daje ogromny zyski, nic wiec dziwnego że powstaje 2 cześc, pomijając ten fakt film jest bardzo dobry
Wracając do tematu "po co?" to być może po to, żeby wyjaśnić skąd się wzięła ta kura w hotelu??=]