Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

To ważne.... nie wiem mniej więcej z którego jest roku, ale fabuła opowiadała o grupie ludzi, którzy byli uwięzieni w jakimś miejscu... być może było to miejsce otoczone bagnami, mieli odciętą drogę ucieczki... Była to jakaś grupka osób, możliwe że rodzina... Co dzień ginęła jedna osoba. Wiadomo mi że tym kto ich zabijał, bądż porywał, było albo jakiś duch, albo inny stwór

Z góry dziękuje za pomoc

ocenił(a) film na 8
Tyzyfone

Opis pasuje mi tutaj na "Evil Dead", ale nie pamiętam, zeby w tym filmie były bagna.

igor089

Może to być <br>Blair Witch Project</br>

zukasz

Ani Evil dead ani Blair witch project

Tyzyfone

o men nie wiem jak Ci tu pomoc a chetnie bym to zrobila.podaj troszke more szczegolow bo to dla mnie jest za malo.Podpowiem ze troche mi to przypomina taki film,gdzie morderca byl gigantyczny aligator-i rzeż sie dziala na bagnach.Gl.boh.byl jakis afroamerykanin i z nim tam jeszcze paru bialaskow bylo i jakas laska.A TY widziales ten film czy ktos Ci o nim opowiadal? jesli widziales to podaj wiecej szczegolow.

Jane_Mary20

Mo0gę raczej powiedzieć żę ktoś mi opowiadał.... bardzo chciałabym zobaczyć ten film... Nie mogę podać więcej szczegółów

ocenił(a) film na 10
Tyzyfone

troche mi to przypomina "Wyspe Harpera" ale to jest serial więc raczej nie o to chodzi. ale bede szukać jesli jeszcze nie wiesz, a jesli dojdziesz do tego szybciej niz ja daj znac bo jestem ciekawa o co chodzi :)

anita_michalak

Moze chodzi Ci o bagno the marsch z 2006r z Forestem Whitakerem