3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Ostatnio klakierzy od promocji, nabijali tutaj punkty przy pomocy fałszywych nicków - przy kolejnej "genialnej" komedii - "Wekeendu" Pazury :) Miałam wtedy nieprzyjemność być na tym w kinie. Pamiętam, że wtedy też na Filmwebie czytałam podstawione komentarze i zastanawiałam się: Czy tym ludziom płacą, za zachwalanie takiego gówna? Jak widać tak :)
Nie mam i tak dobrego zdania o polskich komediach i zazwyczaj od święta idę na nie do kina. Ale robienie Polaków w balona i wynajęcie ludzi od PR do pisania tutaj lipnych postów powoduje, że narasta we mnie tylko agresja i nie pójdę na to do kina - nawet jakby ktoś miał mi za to zapłacić. Nikt nie lubi, jak się z niego robi frajera. Na Stoplatce film ma średnią 7.0 - śmiech na sali.

MadamedePompadoure

Genialnie powiedziane. Powinno się zamknąć ich za promowanie tego gówna albo wysłać ich do kopalni na przymusowe roboty.

użytkownik usunięty
MadamedePompadoure

Moim zdaniem trzeba to po prostu ustawicznie zgłaszać niech filmweb coś z tym robi - żenua . Do kina na to nie pójde wystarczyło mi przeczytanie recenzji.