Nie słuchaj tego fałszywego proroka Bóg jest miłością dziecko drogie. tylko czasem nas poddaje próbom różnym żeby sprawdzić naszą wiarę i miłość do niego.
Uwierz mi to nie aż taka tragedia że tyle gustomierz ci pokazuje. Innym pokazywał pewnie więcej.
Pewnie tak... Moja wiara w niego jest wystawiona na próbę... Że ja nie mam najwyżej 4% to skandal ;p
Jedyne wyjście to ocenić ten film 1/10 i bedzie spokój z tym co gustomierz pokazuje.
Oczywiście jeśli sumienie nie pozwala ci ocenić taką oceną bez oglądania to musisz obejrzeć ten film i wtedy wystawić taką ocenę, myślę że 15 minut wystarczy abyś tak oceniła ten film.
Nie ogladaj dłużej bo zbrukasz swój umysł i zatrujesz swoje serce tym paskudztwem i wtedy dopiero bedziesz miała wyrzuty sumienia. Pozdrawiam.
hehe coś w tym jest co mówisz ;)
taaa ja nawet nie mam ochoty oglądać 15 minut... Może po prostu ocenię na 1 i już...
Oj nie nie działają te oceny bo ja mam 16% co mnie bardzo zmartwiło ale chyba wiem skąd tak wysoka ocena 1,5 na filmwebie pewnie przez takich tandeciarzy jak on
http://www.filmweb.pl/user/PawelKora
By the way mam 15%. Jak zawsze mam na to wylane, chociaż czasami mnie wkurvvia jak mniej znane produkcje, które są jak najbardziej w moim guście oceniane są przez tego cholernego fagasa bardzo nisko.
Głupie urządzenie
No, to urządzenie jest jakieś dziwne, skoro np. jakiś Bond z Connerym mi się podobał to ta maszyna powinna zwiększyć % innych takich Bondów i mi jakiś polecić.
FIlmy z Bondem są fajne ^^
Też tak sądzę, ale często starocie są np. 82% w moim guście ;p
tylko dlatego, że są stare ;p
Ja mam 11%, jestem boski ;p. A tak w ogóle to chyba ten film został zdjęty z emisji w kinach...nic dziwnego
A poza tym uważaj bo tu pełno trolli i podrobia ci jeszcze konto i będą w ślad za tobą podążać po całym filmwebie.
No właśnie ja się zastanawiałem kiedy to zrobisz czyli ocenisz na 1/10 ja już w dniu premiery to zrobiłem. I nie muszę patrzeć na gustomierz ani tymbardziej na ten film.
Nie pamiętam teraz dokładnie ale coś mi się zdaje że około 7%. Chyba bo nie jestem pewien.
no na pewno ;) trzecie dno zapewne jest tak głębokie jak pierwsze dwa ;D
wściekam się widząc, że Polskie kino tak się zgorszyło...
to "wspaniały" film wartka akcja "wspaniali" aktorzy i dużo "zabawnych" scen jaki tam gniot ? żartowałam :D
Proszę bardzo.
Ostatnio miałem 11%, ale teraz żadne procenty mi się nie wyświetlają bo film już oceniony - na jeden :)
Amerykańcy też potrafią nakręcić gniota i to z częstą częstotliwością, ale przynajmniej traktują nas dobrymi efektami specjalnymi i poprawnym aktorstwem, nawet scenariusz jest nawet słaby, ale nigdy totalnie zerowy. Tutaj... Ten film jest tak beznadziejny, że powiem tylko jedno: ma 1.1 na IMDB, o 2.2 punkta za dużo.