Domyślam się :/
Niestety niektóre filmy można ocenić tylko po zobaczeniu zwiastuna ;p
czasem nawet tytuł sprawia, że chcę się płakać
np. Abraham Lincoln łowca wampirów :DD
To może być niezłe (ten Lincoln) jeżeli będzie z dystansem. Czy Lincoln nie był już wcześniej przedstawiany jako postrach wampirów? Tak mi się wydaje...
Nie pamiętam takiego "incydentu" ;p
Jeżeli będzie dystans to może być ciekawe, ale jak zwiastun pokazuje wygląda to na bardzo "poważny" film, więc będzie klapa ;/
Po obejrzeniu tego trailera Kac Vegas nabrałem optymizmu. W kinematografii może być już tylko lepiej.
Niestety ze smutkiem przyznaję, że to nie jest joke :/
taki film serio nadchodzi i już widziałam zwiastun
http://www.youtube.com/watch?v=PJzWzqmogww
zobacz sobie, niezła masakra nadchodzi
Polecam przeczytać "Człowiek który lubił złe filmy" Johna Brunner'a. Wspomina tam o filmie pt.: "Wenusjańskie szwadrony pedalskich esesmanów" :D Ciekawe i akurat na temat :) Iron Sky to parodia, coś w stylu "Mars Attack"
U mnie było okł.28% tez bym chciała aby było 0%...Ten film jest tak żałosny że po 37min filmu wyszłam pierwszy raz z kina....Szczerze oceniam na 1/10 ;D
ja po samym plakacie uznałam, że to będzie żenada o.o
wyjdzie na dvd to wypożyczę i wyłączę po ok. 20 minutach ;p
Nie mogę się w takim razie doczekać np. "Szeregowiec Kowalski" albo coś takiego ;ppp
"Kevin sam w Sosnowcu" to jest tytuł który rozpala moją wyobraźnię, chciałbym zobaczyć taki film i te cudowne plenery sasiedniego miasta. Na pewno poszedłbym do kina.