3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79534
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

3/10

ocenił(a) film na 3

wahałem się między 2 a 3 - w końcu postawiłem na 3. Film można potraktować jako dokument - pewnie znalazłoby się kilka takich osób, które spędzają tak czas wolny w "STOLYCY" - ale twórcom filmu nie udało się uchwycić tej nutki humoru, która się ma na tzw. "RAUSZU" .

Samo rzucanie mięsem i łacińskim określeniem zakrętu nie zdało rezultatu (czasy Pana Bogusława Lindy już minęły) - zatem wyszedł PASZTET.

Ale można pochwalić za grę pieska pani Włodarczyk rasy Border Coli , Pan Pujszo również najgorzej nie grał.

No to tak aby nikogo nie urazić i to by było na tyle...

w ostateczności - Polecam.

użytkownik usunięty
Fanwebfilm

przykre, ze polecasz, bo ten film nie zostal nakrecony z zamysłem dokumentu, tylko chciał przedstawić rzeczy, ktore sa niby urokami zycia. niektorzy spedzaja tak wolny czas, patologii nie brakuje, i nie ma jej wcale wiecej w warszawie, jak sie niektorym zdaje. krecenie takich filmow powinno byc karalne i nie z powodu "gniotowości" tego czegos, ale z powodu psucia normalnych ludzi takim swinstwem, glęboką patologią, fuj.

ocenił(a) film na 8
Fanwebfilm

no dokładnie, Pujszo o dziwo super! To rzeczywiście dokument, jak się zważy choćby na to, co się działo w cocomo w Poznaniu - tylko że tam prezes, który pewnie kac wawy nie widział, nie zrobił sobie limitu na karcie i na bańke go stuknęli