Film dla mnie nie był taki straszny jak mówią, da się go obejrzeć, ale pod warunkiem, że podczas oglądania zapomnimy i opiniach innych a wyrobimy własną
Dokładnie jak mówisz. Ten film trzeba obejrzeć z czystą głową, co i tak niewiele daje. Dałem mu 2/10 i to tylko za sceny za Miśkiem Koterskim. Jednakże spodziewałem się jeszcze czegoś gorszego, ale rozumiem, że film mógł się niektórym wydać całkiem spoko. Moja ocena wynika też z tego jaki trend panuje obecnie w polskim kinie rozrywkowym i nie daje nadziej na powstanie czegoś podobnego na kształt Chłopaków nie płaczą, czy choćby pułkownika Kwiatkowskiego.
Masz rację, ale jak ten film ma mieć dobry pijar, skoro napisałeś logiczny wpis i nikt nie odpowiedział, za to wchodzisz w filmweb i od razu na początku masz 5 negatywnych komentarzy? A dlaczego? Ja zalogowałem się tu na początku grudnia i po ponad miesiącu, 11.01 miałem czas, żeby odpowiedzieć na jeden wpis. Kiedy odpowiedziałem i skomentowałem drugi, ok 12 w południe zaraz potem pojawiły się wpisy po 5-ma kolejnymi negatywnymi komentarzami kac wawy, wszystkie jako zmechu, lasyk nemo989. Z ciekawości znowu ja dodałem wpisy pod pozytywnymi i już za minutę było 5 pod negatywnymi. Tego dnia byłem chory więc miałem czas kontrolować sytuacje - nemo989, zmechu, swojak, koles80 podbijali złe komentarze od 12 do 2 w nocy!!! Minęło 5 dni i dziś wszedłem o 11 rano sprawdzić - co mamy u góry w 5 widocznych komentarzach? 5 negatywnych podpisanych przez nemo! Wszedłem na moment o 16 - to samo, teraz wchodzę, jest 2 w NOCY!!!i ten ktoś reaguje od razu na każdy wpis - jak ja podbiję pozytywny, on od razu negatywny. Musiałem założyć 5 kont, bo inaczej nie przeprowadziłbym tego eksperymentu ze względu na limit wypowiedzi dla jednego konta - moje to tonybest2, next_tom, tom_press_, new_tom, press_tom - może je moderator wykasować, napisałem mu o tym, ale ja nimi tylko odpisuje, niczego nie oceniam. jakiś baran prowadzi dialog tylko między swoimi 4 profilami i to codziennie! to jakaś choroba...ja dziś wpisuję się pod pozytywnymi wpisami - zobaczymy o której rano nemo lub swojak zaczną windować negatywne