3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Kac WAWA - Widzów (weekend): 73 313

brawo, twórcy pewnie już zacierają rączki na sequel

ocenił(a) film na 1

idioci niosą kasę tym beztalenciom, a później płaczą na filmwebie, jacy byli głupi

W sumie to nie jest zły wynik. Z tego co pamiętam to "Wyjazd Integracyjny" miał w pierwszy weekend około 270 tys, a "Stos 2" około 100 tys. widzów, więc jest jakis postęp :-)

ocenił(a) film na 1
shwejk

ludzie uczą się na swoich błędach

ocenił(a) film na 1

Pamiętam hasło: "Jedzcie gówno, 400 miliardów much mylić się nie może".

użytkownik usunięty

możesz podać źródło?

http://www.stopklatka.pl/boxoffice/default.asp?opcja=kinopl

ocenił(a) film na 1

Nie zauważyłem powstania tematu, kiedy sam pisałem podobny:) Taka ilość widzów w przypadku tego filmu to ogromna klapa. Jeśli miałby na siebie zarobić, powinien mieć otwarcie na poziomie 150-200 tysięcy sprzedanych biletów. 73 tysiące i niespotykana krytyka tego filmu szybko spowodują, iż z hukiem spadnie w finansowych notowaniach.

sarimatian

Za miesiąc ten "film" będzie bezpłatnym dodatkiem do Vivy albo Faktu.

ocenił(a) film na 1
tonik1983

Za miesiąc nie. Dystrybucja na to nie pozwala. Najpierw żywotność w kinach, około 2 miesiące. Później próba zarobienia na dvd i blu-ray a w ostateczności jako dodatek i za rok w telewizji. Oczywiście wydanie odpowiedniej ilości kopii filmu będzie zależne od jego postawy na rynku kinowym.

sarimatian

Wyjazd integracyjny, czy jak się to poprzednie dzieło nazywa, już widziałem w gazecie.

ocenił(a) film na 1
tonik1983

No tak, ale mamy już 4 miesiące po premierze. Sam dodatek też nie jest tani, bo kosztuje aż 30 zł. Ale pozwala twórcom filmu więcej zarobić, niż gdyby sprzedawali go na płytach w sklepach (co zapewne też czynią).

Tomasz Raczek: "Ten film powinien ponieść klęskę frekwencyjną- może to nauczyłoby czegoś producentów. WSTYD! Film ”Kac Wawa” skandalem artystycznym ostatnich lat. Przestrzegam przed pójściem do kina."
No i takich publicznych chłost od znanych krytyków powinno być mnóstwo i to w pierwszych dniach projekcji, może to dałoby jakiś efekt. Bo to jest po prostu niegodne, wciskać ludziom gów.no w kolorowym papierku i pławić się potem w luksusach.