Oddajcie mi moje pieniądze.Było dać jedynkę bez oglądania ale nie musiałem się przekonać.Twórcy celowali chyba w grupę ludzi którzy naprawdę nie mają za grosz wyczucia smaku .NIE IDZCIE NA TO NIE DAJCIE SIĘ OKRAŚĆ
Chciałem dać szansę polskiej szmirze ale po tym filmie kompletnie tracę zaufanie do polskich komedii.Jak twórcy myślą że wystarczy wywalić parę cycków pokazać jak ktoś publicznie się odlewa to są w błędzie .Ludzie oczekują czegoś bardziej ambitnego.Jak już chcecie pokazać kiblowy humor to ubierzcie go przynajmniej w coś co widza przykuje do ekranu a nie spowoduje odruch wymiotny.
Ale w kręgach zbliżonych do trzech pasków na dresiku , zapewne zdobędzie status "kultowego" :-))
Prawdę mówiąc poszłam tylk ona to bo dostaliśmy darmowe bilety od znajomych, którzy nei mogli w tym dniu się wybrać i dziękuję Bogu że były one darmowe, bo za cenę tych biletów wolałabym kupić sobie broway albo dorzucić do flaszki i nawalić się samotnie w domu! I miałabym swój własny "Kac w moim mieście" a do tego byłoby śmieszniej.
gdyby nie 6 piw które mieliśmy z moim w kinie to chyba byśmy nie wytrwali do końca.