Oj, tam, jasne, ze nie. To personalna rozgrywka . Nie chciałam nikogo obrazić. Rzeczywistość to rzeczywistość, niewiele zdoła przebić tamten gniot, ale jak chcesz wkurzyć trolla to wiele możesz napisać.
Pozdrawiam :)
Hej widzę że kolejna fanka Prometeusza :D Byłam na tym filmie w kinie z moim Chłopakiem. ,,Pewnie nie bedzie zły, jak zwykle się okarze że źle oceniany przez internautów film a pewnie tak naprawdę jest dobry''-mówiłam mu. Jaki efekt? 20 minuta. Mój Luby:Nie podoba mi się,
1/3 filmu mysle sobie:,,nie jest taki zły'' a dalej? Tylko gorzej. Postaci zachowuja się irracjonalnie,sa przeskoki fabularne. W jednej chwili główna bohaterkę wszyscy gonia by za chwilę bez powodu odpuścić poscig i pozwolić jej na znalezienie ,,złego bossa'' a nawet pogawędkę z nim.Efekt? Ocena 3. I smieszna sprawa w zwiazku z twoim awatarem....jak wrócilismy musielismy poprawić sobie niesmak filmowy to pusciliśmy Animal planet i leciał program o rodzinie małych kociaków perskich. Humor wrócił:)
ja się załamałam, o mało mnie szlag nie trafił, bo też mówili że dobry film, a mnie się wydał dokładnie taki jakim go opisąłas :) w skróce - bez sensu! :) a oni się kłócą o niego jak dzieci, no ch*olery można dostać:)
Cieszę się, że mieliście odskocznie, ja musiałam się sama pocieszać :)
Pozdrawiam :)
Ja ci powiem że nie,nie znalismy dobrych opinii o tym filmie! Raczej wszystko wskazywało na to że nie jest to najlepsza produkcja. Znam jednak siebie i czasami film niezbyt uznany dla mnie jest wyjatkowy. Z taka nadzieją szłam do kina. Że wbrew obiegowej opinii film mi sie spodoba. Niestety XD pomylilam się