Są jakieś efekty, czy to tylko ściema żeby więcej ludzi na to poszło?
3D jest naprawdę nieźle zrobione, częściowo plan "wychodzi" w stronę widza co daje fajny efekt. Ogólnie na plus.
Radzę ci człowieku, nie idź na te gówno. Już wielu się przejechało na tym filmie, a te osoby co sobie chwalą go to miały z nim po prostu coś wspólnego. Obejrzyj dokładnie ten temat to się przekonasz http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa-2012-629035/discussion/Wol%C4%99+jak+Zbrojew icz+wali+pocieszne+taksty%2C+ni%C5%BC+jakiego%C5%9B+brodatego+g%C5%82upka+w+gaci ach,1863026
Jeżeli ktoś z twoich znajomych ma chęć pójścia na ten gniot, to również im odradź. Nie dajmy tym sk*rwysynom zarobić, bo ocena to jedne.
Nie chodzi mi o film jako tako, bo wiem że jest do dupy i od razu śmierdzi podróbą Kac Vegas, które również średnio mi się podobało, ale o efekty 3D. Bitwa Warszawska np. była filmem słabym, ale 3D było świetne.
popieram mi też samo "Kac Vegas" nie przypadło jako tako do gustu ;/ został tylko dobrze wypromowany i dużo ludzi poszło do kin.
ŻEBY WIĘCEJ LUDZI POSZŁO ? ŻEBY WIĘCEJ KASY WYCIĄGNĄĆ. PRZECIEŻ BILETY 3D SĄ NIEPORÓWNYWALNIE DROŻSZE. A WY IM ZA TE MATACTWO PŁACICIE