Najpierw 1,6, teraz 1,7. Mam prośbę do twórców tego filmu: przestańcie zaśmiecać Filmweb
lipnymi kontami!!!
Jakim cudem rodzą się tacy dziwni i niepotrzebni użytkownicy, którzy napiszą posta z pierdołami i myślą, że są fajni ?
Ocena będzie rosła bo normalnym ludziom ten film się bardzo podoba .
Jak przeczytałem Twoją odpowiedź to o mało z fotela nie spadłem. "wyrafinowany gust" <facepalm> Idź internetowy trollu do ludzi w końcu, wyjdź z kolegami na dwór, zabaw się, znajdź sobie dziewczynę a na pewno Ci przejdzie ;)
Mam dziewczynę i znajomych którzy podzielają moje gusta i jest spoko. Po prostu film mi się bardzo podoba i tyle. Jest super komedią i żadne wasze bajdurzenie tego nie zmieni,, więc możecie pisać tu głupoty i hejtować ten film ale i tak nic nie zmieni faktu, że Kac Wawa jest genialna !
Twój gust mówi sam za siebie:
- Skazani na Shawshank - ocena 1/10
- KacKupa 10/10
Więcej mi nie potrzeba.
Tak bez wONtpienia wystawiamy 1 bez oglONdania. za 2 dni do szkoły. Skup się na polskim w tym roku.
I tu może być problem, podejrzewam że mister Kamascreen ma na dzień dzisiejszy skończone 4 klasy podstawówki (to max), a jedyne osiągnięcia jeśli chodzi o edukację to 8 świadectw
Pewnie skończyła się moda na hejt tego filmu, a ludzie którzy pod przypływem emocji ocenili ten film na 1/10 bez oglądania, skasowali oceny.
Tak, tylko że ten film naprawdę zasługuje na ocenę 1. I nie chodzi tu nawet o humor niskich lotów, bo sam czasem lubię odpalić np. "Straszny film". Zasługuje na 1, bo jest także fatalnie zrealizowany. Brak jest w ogóle jakiejkolwiek narracji. Gra aktorska to poziom gimnazjalnych wygłupów. Montaż robił chyba jakiś 6-latek, a praca kamery niesamowicie irytuje (np. raz przyspiesza, raz zwalnia). Dodatkowo tzw. scenariusz jest zupełnie pozbawiony sensu i prowadzi donikąd. Zgadzam się, że spora część osób dawała 1 nie obejrzawszy filmu. Tak się nie powinno robić, ja cierpliwie czekałem i to obejrzałem. Tylko że to nie zmienia faktu, że "Nieporozumienie" to najodpowiedniejsza ocena dla tego czegoś.
Podziwiam Cię ,bo ja nie dałem rady obejrzeć tego chłamu...Wytrzymałem jakieś 30 minut.Wpadłem na ten temat przypadkiem śledząc wpisy jegomościa WawaKac i widać,konto zostało utworzone tylko do podnoszenia opinii tego filmu a każda krytyczna wypowiedź pod względem twórczości autorów,jest zaraz negowana.Typowy klakier.Co do filmu ja dałem mu aż 1/10 ,ale każdy ma swoje gusta, nie mnie je oceniać.