3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Najpierw 1,6, teraz 1,7. Mam prośbę do twórców tego filmu: przestańcie zaśmiecać Filmweb
lipnymi kontami!!!

użytkownik usunięty

Jakim cudem rodzą się tacy dziwni i niepotrzebni użytkownicy, którzy napiszą posta z pierdołami i myślą, że są fajni ?
Ocena będzie rosła bo normalnym ludziom ten film się bardzo podoba .

ocenił(a) film na 1

Szczególnie takim "normalnym" jak Ty prawda? ;)

użytkownik usunięty
lasyk

Oczywiście, że tak. Ja przynajmniej mam wyrafinowany gust filmowy.

ocenił(a) film na 1

Jak przeczytałem Twoją odpowiedź to o mało z fotela nie spadłem. "wyrafinowany gust" <facepalm> Idź internetowy trollu do ludzi w końcu, wyjdź z kolegami na dwór, zabaw się, znajdź sobie dziewczynę a na pewno Ci przejdzie ;)

użytkownik usunięty
lasyk

Mam dziewczynę i znajomych którzy podzielają moje gusta i jest spoko. Po prostu film mi się bardzo podoba i tyle. Jest super komedią i żadne wasze bajdurzenie tego nie zmieni,, więc możecie pisać tu głupoty i hejtować ten film ale i tak nic nie zmieni faktu, że Kac Wawa jest genialna !

ocenił(a) film na 1

Twój gust mówi sam za siebie:
- Skazani na Shawshank - ocena 1/10
- KacKupa 10/10
Więcej mi nie potrzeba.

ocenił(a) film na 8

to wy pseudokrytyki oceniacie ten film na 1 bez oglondania.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Tak bez wONtpienia wystawiamy 1 bez oglONdania. za 2 dni do szkoły. Skup się na polskim w tym roku.

ocenił(a) film na 8
lasyk

rady dawaj swoim dzieciom

ocenił(a) film na 1
lasyk

I tu może być problem, podejrzewam że mister Kamascreen ma na dzień dzisiejszy skończone 4 klasy podstawówki (to max), a jedyne osiągnięcia jeśli chodzi o edukację to 8 świadectw

Pewnie skończyła się moda na hejt tego filmu, a ludzie którzy pod przypływem emocji ocenili ten film na 1/10 bez oglądania, skasowali oceny.

użytkownik usunięty
Freeman47

Tak, tylko że ten film naprawdę zasługuje na ocenę 1. I nie chodzi tu nawet o humor niskich lotów, bo sam czasem lubię odpalić np. "Straszny film". Zasługuje na 1, bo jest także fatalnie zrealizowany. Brak jest w ogóle jakiejkolwiek narracji. Gra aktorska to poziom gimnazjalnych wygłupów. Montaż robił chyba jakiś 6-latek, a praca kamery niesamowicie irytuje (np. raz przyspiesza, raz zwalnia). Dodatkowo tzw. scenariusz jest zupełnie pozbawiony sensu i prowadzi donikąd. Zgadzam się, że spora część osób dawała 1 nie obejrzawszy filmu. Tak się nie powinno robić, ja cierpliwie czekałem i to obejrzałem. Tylko że to nie zmienia faktu, że "Nieporozumienie" to najodpowiedniejsza ocena dla tego czegoś.

ocenił(a) film na 1

Podziwiam Cię ,bo ja nie dałem rady obejrzeć tego chłamu...Wytrzymałem jakieś 30 minut.Wpadłem na ten temat przypadkiem śledząc wpisy jegomościa WawaKac i widać,konto zostało utworzone tylko do podnoszenia opinii tego filmu a każda krytyczna wypowiedź pod względem twórczości autorów,jest zaraz negowana.Typowy klakier.Co do filmu ja dałem mu aż 1/10 ,ale każdy ma swoje gusta, nie mnie je oceniać.

KopaWUszi

Nadal pewien klakier podbija ocenę

ocenił(a) film na 1

Już 1,9 ;p