Ile Frank ma batów?
Osobie, która poprawnie odpowie na to pytanie udzielę warszawskiego błogosławieństwa i
przyznam tytuł Kac Geniusza. Niech impreza się rozpocznie i miejmy nadzieję, zakończy
gigantycznym acz sympatycznym kacem :P
ale mam bekę z was :P to co się wyprawia na tym forum przyprawia o wymioty a sam film słaby jak cholera
hehe dzięki, trzeba tępić trollów. Film jest poniżej krytyki nie oszukujmy się - taka jest prawda a ten koleżka zdecydowanie na potrzeby filmu podnieca się tym gównem!!!
WawaKac faktycznie troche przesadza z tymi pochawałami, ale naprawde są tacy którym film się podobał a ja należe do tego niestety nielicznego grona, ale może to dlatego , że w większości tylko polskie filmy oglądam bo uważam je za najlepsze na świecie !!!
Polskie kino jest najlepsze w byciu najgorszym a ten film to tylko potwierdzenie.
Dlaczego mnie ciągle obrażasz? Przecież nie zrobiłem Ci nic złego i chyba w żaden sposób nie skrzywdziłem. Ja tylko wyrażam swoją opinię a Ty myślisz, że Twoim świętym zadaniem jest ciągłe odpowiadanie na moje posty w sposób niekulturalny i wyśmiewanie się ze mnie przy każdej możliwej okazji.... Dla jednych film jest poniżej krytyki (tak jak dla Ciebie) a dla drugich jest świetną komedią (tak jak dla mnie). Zdaję sobie sprawę tego, że jestem w mniejszości ale chcę wychwalać ten film i bronić go w taki sposób w jaki potrafię. Nikomu nie zabraniam komentowania moich postów ale czy zaraz musisz obrażać i się naśmiewać? Ja nie chcę z nikim zaczynać wojny ani się kłócić bo to generalnie nie leży w mojej naturze, ja tylko chce sobie spokojnie zachwalać ten film bo bardzo go lubię i bardzo mi się podoba czego dowodem może być mój nick i awatar. Ty możesz sobie oglądać różne filmy i robić co tylko zechcesz, ja natomiast oglądam codziennie Kac Wawę, materiały zza kulis, zwiastuny i super piosenkę Dody do tego filmu, nie krzywdzę przy tym innych i staram się nikogo nie urazić. A Ty wchodzisz tu i piszesz, że musisz tępić trollów? Nie uważam się za trolla chociaż może wielu odbiera mnie w taki sposób ale to już ich sprawa. Podniecam się tym filmem ale przecież to tylko ja prawda? Nie musisz za każdym razem śmiać się ze mnie i obrażać, to nie jest jakaś święta wojna, to zwykłe forum i każdy ma prawo tutaj bronić i chwalić swój ulubiony film.
Z największymi pozdrowieniami dla przeciwników filmu Kac Wawa !
Ja pierdyle, odpowiedź godna polskiego inteligenta. Człowieku ty się chyba nie zmienisz a w sercu to ty masz jedynie nienawiść. Jesteś kretynem do potęgi, no sorry ale taka jest prawda !
Mędrkuj gdzie indziej trollu, twoje żale mnie nie ruszają!!! Więc jak powiedziałem pal gume
tak sie sklada ze trollami to sa osoby ktore oceniajom ten film bez ogladania,widziales ten film?,jak nie to japa pajacu.
A ja uważam że dalsza rozmowa z debilami nie na sensu, dobrze że za kilka dni rok szkolny to będziecie mieli trochę zajęcia, gimbusy
To wszystko wyjaśnia, ale pewnie pani polonistka ci na łupież umarła jeszcze w pierwszej klasie i nie zdążyła ci powiedzieć co to słownik ortograficzny.
Będę mędrkował tutaj i gówno mnie obchodzi że Cię to nie rusza, mnie tym bardziej !!!
Kac Wawa rządzi !
Myślę, że najlepszym sposobem jest ignorowanie tego trolla WawaKac. Niech pisze co chce, może nawet napisać, że Kac Wawa to drugi "Ojciec Chrzestny". To albo jakiś znajomy producenta albo trollowaty przygłup, który lubi takie tandetne i prymitywne filmy. Tak czy siak nie warto wdawać się w dyskusje z tym osobnikiem.
Ja wypraszam sobie, jesteś rzeczywiście koszmarny a ja nie jestem żadnym trollem tylko zwykłym, szarym obywatelem, który uwielbia film Kac Wawa, ale wam to oczywiście trudno pojąć, że ktoś może być zachwycony tym filmem. Ty masz swój pogląd na dobry film a ja swój i tyle.