3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79534
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Jakiś czas temu ten film emitowali za darmo na polskim portalu - po obejrzeniu kilku reklam można było za free się przekonać czy tak krytykowana produkcja faktycznie jest dnem. No i powiem szczerze, iż nastawiając się na najgorsze - pozytywnie się zaskoczyłem, bo aż tak źle nie było. Pokłosie polskich komedii z przełomu wieku, dobra rola Zbrojewicza i Milowicza, fatalna Gąsiorowskiej - ale mimo wszystkie jest to tylko i wyłącznie kolejna mało ambitna polska komedia a nie wyznacznik najniższej jakości. Dosadna, wulgarna, pokazująca Warszawę w najgorszym świetle, ale mimo wszystko tylko komedia. Nie ma się co napinać i wymyślać nie wiadomo czego. Wiadomo - do kina na to nie warto było pójść, ale obejrzeć za free - czemu nie - dla zabicia czasu.

ocenił(a) film na 1
civilpl

To naprawde musisz nienawidzic tego czasu, skoro zabijasz go w tak brutalny i niehumanitarny sposob.

Cililing

Technicznie nie jest aż taki zły, co do gry aktorskiej też się można spierać.... ale z tego filmu śmierdzi na kilometr że to skok na kasę. Nic, a kompletnie nic innego. Dlatego bezwzględna "jedynka" u mnie.

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 8
civilpl

mam podobne odczucia - Gąsiorowskiej reżyser dał za dużą swobodę, ale prawdy sporo pokazali, zwłaszcza jak usłyszałem co robili z klientami w cocomo w Poznaniu - jakbym kac wawę oglądał