Wszyscy wiedzą ,że ten film nie jest wysokich lotów ale było w nim troche fajnych i śmiesznych scen . Np. jak Milowicz latał cały czas do kibla i wlaściciel burdelu zdzierał go z kasy . Napiszcie własne propozycje .
Twój opis powinien być w zwiastunie tego filmu , jako "opinia ludu" . Głos narratora : Super komedia, ludzie pękają ze śmiechu...posłuchajcie jednego z wymagających widzów : " ...było w nim troche fajnych i śmiesznych scen . Np. jak Milowicz latał cały czas do kibla i wlaściciel burdelu zdzierał go z kasy ...." ...Kac Wawa. Tylko dla najlepszych, ŚMIAĆ SIĘ!!. Już w kinach.
W kac wawa? Śmieszne pytanie...Nic..Ale przyznaję, że jest jedna zabawna chwila . Jest to potwornie tani moment w którym Szyc postanawia, że idzie szukać żony, która leży obok łóżka. 1 m od niego!!! Uśmiałem się, że ktoś coś takiego mógł napisać i miał odwagę dać do filmu.
ze śmiesznych scen to przypomniało mi się jeszcze jedno jak ten gościu przyszedł do Włodarczyk i chciał przeprosić psa i dał jej worek żarcia dla psów
to ze mogl nie zauwazyc przyszlej zony, ktora lezala przy lozku, to akurat jest mozliwe, po zazyciu jakichs tabletek i zapiciu tego alkoholem, cos slabo u Ciebie z analiza i ze zrozumieniem...:]
Film beznadziejny, ale to już temat na inny raz. Nadal uważam, że choćby nie wiem jak był naćpany to nie kupuję tej sceny. Tym bardziej, że ona jest "motorem" całego filmu ( poszukiwanie itd). Nie wydaję mi się , że Borys "j,carrey z paraliżem twarzy" Szyc był aż tak nieprzytomny bo 1 min później napieprzał recepcjonistę ( który notabene nie miał powodu, żeby nie powiedzieć że gangster sam, grzecznie odprowadził żonę do pokoju...Ciekawe skąd wiedział gdzie.. za co mieli go zabić Ci najgorsi bandyci pod słońcem..)
Prymitywne chamstwo jest w modzie i jest jak najbardziej zabawne, co więcej jest gwarantem wyrafinowanej rozrywki na najwyższym komediowym poziomie. Wyśmienita Kac Wawa jest tego dobrym przykładem !
Ocena ogólna tego filmu jest dobrym przykładem, że wiele osób się z Tobą zgadza...
Tak zwani jedynkowicze się nie znają na dobrej komedii, wchodzą tu i trolllują oraz hejtują najlepszy polski film ostatnich lat. No jak tak można ?! Albo jesteście ślepi albo już się wam we łbach poprzewracało i nic już nie kumacie kochani xD
świetna komedia, sam bylem uprzedzony, dopoki nie obejrzalem tego filmu przez totalny przypadek, hasla 'gruchy' [chlopaki nie placza] miazdza system i nie tylko jego;
a jest to calkiem przyzwoita komedia, wszyscy, co dali jeden, sa niestety ciotami tak jak raczek (doslownie), rozumiem, ze moze sie nie podobac z jakiegos powodu, jedynka wszyscy sie osmieszyli wystawiajac temu obrazowi najgorsze oceny z mozliwych; kij wam w oko i tak film sie pewnie rewelacyjnie sprzeda na dvd czy bluray.
I masz rację, ja się w paru momentach naprawdę nieźle uśmiałem, jeżeli człowiek przebije się przez barierę bezgranicznej głupoty tego filmu, to nie jest tak okropnie. Jak dla mnie na pewno nie na 1/10, ale cóż, nawet się tu na forum nie wypowiadam, bo i tak dzieciaczki dające 1/10 "bo to modne" by mnie zjechały.