3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Nie wierzyłem

ocenił(a) film na 2

Słyszałem opinie, oglądałem wideo recenzje... Spodziewałem się wszystkiego... Ale nie tego. To
jedyny film którego najzwyczajniej w świecie nie mogłem oglądać ze względu na jego głupotę. I
tak dziwię się, że wytrzymałem 40 minut.

użytkownik usunięty
pygoter

Najwidoczniej horror to nie gatunek dla ciebie.

Alkohol znowu przyćmił ci umysł. Jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz.
Przypominam wymianę zdań to potwierdzającą:

nemo989: Kultowy już tekst "Dupę mi zalało" [...]
smalczyk130: To dziwne,że nie rozumiesz głębi wyimagiwanego tekstu, który sobie w głowie stworzyłeś .
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film . Nie chce mi się już komentować tych bzdur, które wypisujesz .
nemo989: Czy zgadzasz się na to, że po podaniu namiaru w filmie Kac Wawa na scenę z tekstem "Dupę mi zalało" złożysz publicznie oświadczenie o swojej głupocie?
smalczyk130: Cały czas czekam aż podasz czas tej wymyślonej sceny to chyba jasne jest, że zgadzam się na twoją propozycje . Myśl logicznie.
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .

nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst

smalczyk130: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wywiąż się z podjętego przez siebie publicznie zobowiązania do napisania dużymi literami prawdy o samym sobie

użytkownik usunięty
nemo989

I co nie byłeś u psychiatry jednak ? Jaki widzisz w tym sens pisania non stop tego samego ? Nigdy się nie wywiąże z tego co mówiłem, a dlaczego to już wielokrotnie pisałem, więc te twoje wypociny nie mają żadnego sensu .

Nie widzę potrzeby, aby chodzić do twojego psychiatry. Wiem, ze nie ma sensu liczyć na to, ze jesteś osobą słowną i realizującą to do czego się publicznie zobowiązałeś. Tak, wielokrotnie już pisałeś dlaczego i nie ma już potrzeby ponownego potwierdzania niedorzeczności twych wypowiedzi.

nemo989

haha

ocenił(a) film na 1
nemo989

Dziękujemy za kompromitację użytkownika S. Nigdy Ci tego nie zapomnimy. Ufam, że w końcu wywiąże się z umowy.

użytkownik usunięty
laxman

To on się kompromituje nie ja, wytłumaczyłem już wielokrotnie, że miałem skróconą o 9 minut wersje filmu , i tej sceny nie było, więc nei ma takiej możliwości żebym wywiązał się z umowy. On tego najwidoczniej nie jest w stanie zrozumieć,. co mnie wcale nie dziwi, bo jest użytkownikiem widmo, który nie pokazuje swoich głosów, więc jego posty się nie liczą .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

"który nie pokazuje swoich głosów, więc jego posty się nie liczą"

Zmartwię cię tchórzliwa panienko, liczą się i to bardziej niż twoje.

użytkownik usunięty
tom126pe

Każdy kto nie pokazuje swoich głosów to użytkownik widmo i jego posty się nie liczą .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

Potwierdzam - niestety, Twoje tłumaczenia na nic się nie zdadzą. Jesteś skompromitowany na amen i cieszę się z tego powodu, choć Twoje posty nieraz doprowadzają mnie do śmiechu swym prymitywnym pieniactwem, tępym zacietrzewieniem i zwykłą głupotą.
Zmień taktykę, zmień konto, cokolwiek...

laxman

Umowa dotyczyła filmu "Kac Wawa", a nie mylnych wyobrażeń o filmach użytkownika S.
Jestem pewny, że użytkownik S. wywiązując się z umowy, ma wyjątkową okazję napisania czegoś nie mijając się z prawdą.
A przypomnę, iż napisał:

smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie

użytkownik usunięty
nemo989

Ten post , że horror to nie gatunek dla ciebie napisałem w odpowiedzi do posta o takim samym tytule dotyczącego horroru pt : Obecność. Nie wiem jakim cudem znalazł się tutaj.

użytkownik usunięty
pygoter

Ten post , że horror to nie gatunek dla ciebie napisałem w odpowiedzi do posta o takim samym tytule dotyczącego horroru pt : Obecność. Nie wiem jakim cudem znalazł się tutaj.

Te 3 puste szklanki wszystko tłumaczą.