3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

rzygam już na jego widok... lansowany przez TVNowskie środowisko :/ peowszyk i nic
więcej ... zero talentu

użytkownik usunięty
baranto

Ja już mam dosyć i Karolaka i Szyca . x.x

Jeszcze ta urocza podobizna Karolaka na plakacie mnie powala normalnie. xD Ten film może podobać się możne chyba tylko jakimś ludziom lekko pukniętym z deka i politykom (patrz na zwiastun) .

T4O

sorry za byka. xD troszkę się spieszyłem.

użytkownik usunięty
T4O

Tak ... warto jeszcze docenić podobiznę Szyca, który jak zawsze wygląda jakby był na niezłym haju. :). Ci nasi przystojni polscy aktorzy ...

No k*rwa żebyś wiedział.... oni chyba do śmieci będą cały czas grać w tych samych gównach. Zagrają w dużo filmach, ale jak to się mówi "liczy się jakość, a nie ilość". ;) Ci aktorzy będą w przyszłości mile wspominani.

użytkownik usunięty
T4O

Nie no uważam, że Szyc i Karolak nie są najgorszymi aktorami ;p . ale po prostu jest ich za dużo .. A Szyc powinien grać w filmach gdzie wciela się w jakiegoś dresa czy narkomana. Bo to zagra najlepiej .

Racja, kolejny film mógłby się nazywać "Szyc na dopalaczach". Oczywiście jak "Kac Wawa" uczył by, aby nie brać żadnych używek. xD

Z całym szacunkiem dla Szyca ale moim zdaniem on wygląda na tym plakacie jakby był upośledzony umysłowo.

użytkownik usunięty
barbarak76

On zawsze tak wygląda :)

Też fakt ;)

ocenił(a) film na 6

to dobrzy aktorzy, ale ostatnio grają w dennych produkcjach...

ocenił(a) film na 1
nillvo

Wybrali komercję (pieniążki). Aktorstwo jest przykrywką w gromadzeniu baksów

użytkownik usunięty
nillvo

Tak ale już się wypalili moim zdaniem.

baranto

Jak ja dostalbym tyle kasy co on to tez gralbym w byle szmirach. Ale zakladam ze on wie ze jest beznadziejnym aktorem i ze normalni ludzie maja dosc jego pyska przerwa w zebach. Ale najwidoczniej go to nie przeraza i dalej kreci gowna

ocenił(a) film na 1
baranto

Karolak i Szyc to już wypaleni aktorzy... Teraz robią tylko dla kasy co jest nawet oczywiste. Ale nie ukrywam, mdło mi się robi jak ich widzę na zapowiedziach filmowych. Pójdę do kina na nowy, polski film ale bez Karolaka, Kota, Szyca, Wesołowskiego i tych wszystkich miałkich aktorków. Gdzie jest Nowicki? A gdzie Olbrychski? A Kondrat, Gajos? Czemu nie ma takich aktorów młodego pokolenia dzisiaj? Szyc im do pięt nie sięga. Tyle w temacie.

ecomare

Masz fajne postanowienie, mam nadzieję że powstanie kiedyś dobra Polska komedia z młodymi aktorami. Mamy przecież tyle talentów, ale wciąż te same "buzie" na ekranie.... ech, kasa robi jednak swoje. Moim zdaniem Szyc i Karolak mogli by zagrać jeszcze w jakiś dobrych produkcjach, oczywiście jakby chcieli.

ocenił(a) film na 1
T4O

Dla mnie zdecydowanie za dużo ostatnio Szyca. Praktycznie w każdym filmie go widzę, z Karolakiem na czele. To już jest naprawdę nudne. Na szczęście są inne fajne filmy do których lubię wracać, szkoda, że Polacy nie umieją robić filmów jak Czesi czy Francuzi. Łezka się w oku kręci, no ale cóż..

ecomare

Jednak chyba niektórym ten film się podobał. Nie wiem, czy mają ci ludzie niskie wymagania, czy mają oni na uwadze że jest to Polski film, i trzeba patrzeć z przymrużeniem oka. Jednak ja nadal uważam, że Polaków stać na coś więcej.