To wina Tuska. I Solorza-Żaka. I żony Solorza-Żaka, Grażyn, że go rzuciła. I zabrała mu część kasy i jest w pierwszej 20 najbogatszych. I teraz go nie stać. W ogóle chcesz oglądać taki film dla Gimbusów, PORASZKA.
Nikt nie wie dlaczego. Widocznie Gromkiewicz-Waltz zabroniła puszczać nowe polskie komedie .
Szkoda słów z tym Polsatem. Najpierw miał lecieć ten film, teraz nagle jakiś inny. Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz taka sytuacja miała miejsce. Widząc tą letnią ramówkę Polsatu to aż mi się żygać chcę, w kółko setki razy ten same filmy powtarzają. Zamiast inwestować w te pierd...olone programy rozrywkowe by kupili licencję na jakieś nowe filmy.
Jestem oburzona. Już od tygodnia czekałam, by obejrzeć kamień milowy polskiej kinematografii a tu co?
Ejze... Ale ja patrze teraz w program (telemagazyn peel) i o 20.30 niby ma byc.... Moze to te inne programy sie wiec pomylily? Czy skad wiadomo, ze nie będzie?
Miałbym przegapić szansę na obejrzenie za free najgorszego polskiego filmu i porównanie go z filmem, który w moim rankingu gniotów jest na pierwszym miejscu? Nigdy w życiu! Too bad, Polsat...
Sam byłem ciekaw tego gniota, a pokazują niemal równie żałosny "Lawstorant" tylko, że setny raz :(