3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Czy ktoś mi napisze dlaczego

ocenił(a) film na 1
avengers_2

To wina Tuska. I Solorza-Żaka. I żony Solorza-Żaka, Grażyn, że go rzuciła. I zabrała mu część kasy i jest w pierwszej 20 najbogatszych. I teraz go nie stać. W ogóle chcesz oglądać taki film dla Gimbusów, PORASZKA.

użytkownik usunięty
avengers_2

Jak to nie puści ??? 3 lipca o 20:00 będzie !!!

użytkownik usunięty

Właśnie obadałem programi, i widzę, że zmienili Szkoda słów ...

użytkownik usunięty
avengers_2

Nikt nie wie dlaczego. Widocznie Gromkiewicz-Waltz zabroniła puszczać nowe polskie komedie .

ocenił(a) film na 2

Szkoda słów z tym Polsatem. Najpierw miał lecieć ten film, teraz nagle jakiś inny. Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz taka sytuacja miała miejsce. Widząc tą letnią ramówkę Polsatu to aż mi się żygać chcę, w kółko setki razy ten same filmy powtarzają. Zamiast inwestować w te pierd...olone programy rozrywkowe by kupili licencję na jakieś nowe filmy.

ocenił(a) film na 1
fear07

Dlaczego szkoda słów? Przecież "Kac Wawę" bojkotować należy.

a to jest komedia?

ocenił(a) film na 1
avengers_2

Jestem oburzona. Już od tygodnia czekałam, by obejrzeć kamień milowy polskiej kinematografii a tu co?

Birke_La_Folle

Mam takie same odczucia.Jestem zawiedziona.

hanako_2

Ejze... Ale ja patrze teraz w program (telemagazyn peel) i o 20.30 niby ma byc.... Moze to te inne programy sie wiec pomylily? Czy skad wiadomo, ze nie będzie?

użytkownik usunięty
Myszysko_2

W programie telewizyjnym na wp.pl jest Lawstorant ze Zbigniewem Buczkowskim.

ocenił(a) film na 1
avengers_2

Ciesz się. Lepiej tego "filmu" nie oglądać.

ocenił(a) film na 2
qwerty888

Miałbym przegapić szansę na obejrzenie za free najgorszego polskiego filmu i porównanie go z filmem, który w moim rankingu gniotów jest na pierwszym miejscu? Nigdy w życiu! Too bad, Polsat...

moooras

A można wiedzieć który film w Twoim rankingu gniotów jest na 1 miejscu? U mnie Sadysta (2007)

ocenił(a) film na 2
Anaissa

Totalny kataklizm.

ocenił(a) film na 1
avengers_2

Sam byłem ciekaw tego gniota, a pokazują niemal równie żałosny "Lawstorant" tylko, że setny raz :(

ocenił(a) film na 1
avengers_2

ależ mnie wkurzyli z tą zamianą, specjalnie zostałam w domu żeby zobaczyć największe g0wno polskiego kina i kupiłam nawet popcorn,a teraz przeklęty polsat mi mówi,że tego nie dostanę i daje mi jakiegoś gniota w zamian! jestem wściekła!