3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79534
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Możecie mi napisać jakie są wasze wrażenia?
Tylko proszę o szczere wypowiedzi.

ocenił(a) film na 1
Mloda_Sowa

podbijam

ocenił(a) film na 1
Mloda_Sowa

Sam zwiastun ci nie wystarczy, i ten uroczy plakat z Karolakiem, który ma wepchnięty palec w nosie ? xD

Mloda_Sowa

Hmm... co tu gadać... nie warto oglądać, nawet jeśli ktoś ci wciśnie za darmo bilet w rękę.

ocenił(a) film na 4
Mloda_Sowa

Mi się średnio podobał.. Było kilka zabawnych momentów, ale brakowało mi czegoś, co by organizowało całą akcje, a tak to tylko 3/4 filmu kręciło się wokół tego burdelu. Nie szedłem na ten film też z niewiadomo jakimi oczekiwaniami, wręcz przeciwnie byłem raczej kiepsko nastawiony, ale wyszło nawet trochę lepiej niż myślałem, także nie ma wielkiej tragedii. Do oglądnięcia i szybkiego zapomnienia, jak dla mnie :P

Krajst

Szacunek dla ciebie gościu, że chciało ci się wydawać na to kasę, mimo iż wiedziałeś że film może nie być najlepszy.

ocenił(a) film na 4
Krajst

zgadzam się z Krajst :)

Mloda_Sowa

Uważam dokładnie tak jak Krajst ale do kina nie poszedłbym gdyby nie wygrane bilety. Film rzeczywiście lepszy niż trailer i plakat;) ale szału nie robi, trochę dobrych tekstów, a z kacvegas nie ma nic wspólnego i nawet nie porównywałbym tych dwóch filmów.

pieszkoc

OOO to rozdają teraz te bilety za darmo, na ten film chyba naprawdę chodzi mało ludzi. xD

pieszkoc

Już chyba trzy osoby tutaj pisały, że dostały ten bilet za darmo.

T4O

ja wygrałem w radiu eska ;)

pieszkoc

I w sumie jak na premierę to dużo ludzi nie było.

ocenił(a) film na 1
pieszkoc

Kurcze fajnie. Ja niczego w życiu nie wygrałem....

ocenił(a) film na 1
Mloda_Sowa

ta, prawie jak Las Vegas Parano, haha bo Kac Vegas przy tym to małe piwo