3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79534
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

"Kloc wawa" (jak to ktoś fajnie nazwał) nie jest wart pójścia do kina,wydania tych nastu złotych i wkoorwienia się że po raz kolejny zostaliśmy nabici w butelkę z podobiznami karolaka i szyca na etykiecie.

Lepiej zaoszczędzoną kasę wydać na jakiś szczytny cel np kupić parę browarów i wypić je w doborowym towarzystwie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kaczoburger

Mam nadzieję że to goowno będzie klapą finansową,niestety wiele filmów mimo olbrzymiej krytyki zarobiło mnóstwo kasy.

ocenił(a) film na 1
bobek90

Spokojnie ten film juz jest jedna wielka klapa. Nie dosc ze został zjechany przez zwykłych obywateli to jeszcze przez krytyków filmowych :D
Powiem wam szczerze że chciałabym aby w koncu powstala prawdziwa polska komedia. Te za czasów PRL-u były naprawe zaje*iste ;) np: ,,Rozmowy kontrolowane" czy ,,Sami swoi"

użytkownik usunięty
Shana100

Sami swoi . geniusz ! .

ocenił(a) film na 1

;) Mówię szczerze. Sami swoi to film który mnie rozbawił. Ja nie gustuje w takim prymitywnym humorze jaki występuje w Kac Wawa (oj przepraszam tego humorem nawet nie można nazwać ;/ )

użytkownik usunięty
Shana100

Tak Sami Swoi to film przy którym można się pośmiać :D a był kręcony tyle lat temu i nadal bawi ;p

ocenił(a) film na 1
bobek90

Zdziwiłbyś się ilu ludzi chciałoby np. zobaczyć śmierć na własne oczy.