"Kloc wawa" (jak to ktoś fajnie nazwał) nie jest wart pójścia do kina,wydania tych nastu złotych i wkoorwienia się że po raz kolejny zostaliśmy nabici w butelkę z podobiznami karolaka i szyca na etykiecie.
Lepiej zaoszczędzoną kasę wydać na jakiś szczytny cel np kupić parę browarów i wypić je w doborowym towarzystwie.
Mam nadzieję że to goowno będzie klapą finansową,niestety wiele filmów mimo olbrzymiej krytyki zarobiło mnóstwo kasy.
Spokojnie ten film juz jest jedna wielka klapa. Nie dosc ze został zjechany przez zwykłych obywateli to jeszcze przez krytyków filmowych :D
Powiem wam szczerze że chciałabym aby w koncu powstala prawdziwa polska komedia. Te za czasów PRL-u były naprawe zaje*iste ;) np: ,,Rozmowy kontrolowane" czy ,,Sami swoi"
;) Mówię szczerze. Sami swoi to film który mnie rozbawił. Ja nie gustuje w takim prymitywnym humorze jaki występuje w Kac Wawa (oj przepraszam tego humorem nawet nie można nazwać ;/ )
Tak Sami Swoi to film przy którym można się pośmiać :D a był kręcony tyle lat temu i nadal bawi ;p