3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Bardzo dobry film, nie wiem czemu ma takie złe oceny. Płakałem jak bóbr ze śmiechu. Teksty naprawde są ponadczasowe!

Jarosy

...są różne schorzenia.

Jarosy

marna prowokacja,gimnazjalista sie nawet nie da na to złapać

ocenił(a) film na 1
Jarosy

albo marna prowokacja, albo scenarzysta się podszywa, bo chyba nikt oprócz niego się z tej żenady nie smiał

użytkownik usunięty
kacpi_3

Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale wyobraź sobie, że jest garstka osób, którym film się w miare podobał. Nie twierdze, żebył jakiś fantastyczny, ale było kilka śmiesznych scen . Ogólnie 5/10, ale daje 8, bo denerwuje mnie taka zaniżona ocena na filmwebie

ocenił(a) film na 6

zgadzam się z kolegą!
a za teksty, że to debil czy coś to w morde dać moge dać!
pajacu...

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.

ocenił(a) film na 8
skarbekzgor

nie myśl, że jak odpowiesz sam sobie czyli swojemu kolejnemu nickowi "broniąc" kac wawy to nikt się nie skapnie, że to ty

Jarosy

czyli jestes prymitywny

ocenił(a) film na 1
Jarosy

Nie wiem czy to troll,czy debil...

użytkownik usunięty
BezZyciaByk

Ani to ani to po prostu należy do nielicznej grupy osób, którym Kac Wawa się podobał. Tak ciężko to zrozumieć ??

Ten film jest gorszy od najgorszej choroby...ocena 0/10.

Ten film jest gorszy od najgorszej choroby... ocena 0/10

Ten film jest gorszy od najgorszej choroby...ocena 0/10.

ocenił(a) film na 1

troll

Cililing

Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.

ocenił(a) film na 8
Jarosy

tez tak sadze, wesoły filmik

Jarosy

Zgadza się! Dzisiaj leciał i znowu się nieźle pośmiałem