Ciężko na tym forum znależc temat który dokładnie wyjaśniłby powody dla których ten film jest tak masakrowany jedynkami.
Po większości wypowiedzi wnioskuję, że ludzie oceniają ten film "na jeden" tylko dlatego że inni tak robią ,lub dlatego że słyszeli iż ów film to porażka.
Mnie to zbytnio nie przekonuje dlatego proszę o odpowiedz osoby które widziały tę produkcję co w niej takiego dennego?,może przykłady jakiś scen,cytaty itp.
Tak dla ścisłości to nie bronię filmu, ani nie naskakuje na niego bo kompletnie nic o nim nie wiem.
Pzdr.
http://kino.dlastudenta.pl/artykul/Recenzje_Kac_Wawa_krytycy_maja_uzywanie,78970 .html
Generalnie ludzie oceniali tak bo trollowanko bylo zeby niby film 10/10. Jeden gosciu na kilku loginach probowal pisac jaki ten film jest super. Na dokladke gosciu robil to tak nieudolnie ze bylo widac golym okiem ze to jakis klakier. No i ludzie sie wnerwili i zaczeli dawac jedynki. Ja dalem jedynke jako protest i domyslam sie wielu tak zrobilo, bo ile jeszce gowna zostanie zrobione byleby tylko kasy troche zarobic.
A film jak ostatnio w polskich komediach. Ktos przebierze sie za laske, troche zygania, moze jakis placek na ulicy ktos zrobi + dupcia przynajmniej jedna musi byc- domyslam sie ze tu bedzie ich wiecej. I tak jak zawsze na koncu happy end. Gosciu sie zeni.
osobiście filmu nie widziałem i dla tego też go nie oceniłem, ale po obejrzeniu zwiastuna i przeczytaniu 4 recenzji z różnych źródeł, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że szkoda marnować czas na ten film jak można szydełkować czy cokolwiek innego
Dzisiaj rozmawiałem z kolegą który był ostatnio na tym filmie i mówił że taki sobie, nic się nie dzieje. Więc ja nie mam zamiaru go oglądać i nie będę też go oceniał skoro nie oglądałem, nie należę do tego typu ludzi :>
bylem na tym czyms co nazwywaja komedia w kinie i przyznam ze raz sie zasmiałem szczerze to chyba mowi wszytsko na temat tej "komedi"
Jest nudny jak flaki z olejem.Jeśli lubisz zboczone filmy to polecam,bo zawiera on dużą dawkę seksu.Chociaż był jeden moment,w którym się zaśmiałam,ale to i tak nie spowodowało,bym dała więcej niż 1/10 punktów.Mówię tu o tym jak główni bohaterowie przychodzą do jednej z agencji towarzyskich twierdzą,że panie nie są takie jak na necie.Po czym jest krótka rozmowa i jeden mówi,że wychodzą,bo są one za młode...
To jak policjanci przychodzą do agencji i korzystają z usług za darmo (tj.w raporcie napiszą,że właściciele wynajmują pokoje studentkom) było obrzydliwe.A szkoda,że ten film to kompletna klapa,bo obsadę ma naprawdę dobrą.