3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Jeśli pojawiają się konkretne jednostki, które są opłacane rzekomo za chwalenie tego filmu
przez producentów, to czemu zamiast tego nie wykupić znaczku Filmweb Poleca? o ile mi
wiadomo Pirania czy Szczęki dostały znak jakości no i Jeż Jerzy, a nie zasługiwały te
produkcje w ogóle na to

ocenił(a) film na 1
CraigMax

Wiesz ten znaczek dodają chyba ze względu na rozgłos filmu, ale nie jestem pewien.

Dragit17

"Filmweb Poleca" już dawno stracił swoją renomę cały ten portal to już jedno wielkie śmietnisko - wprowadzenie gier do filmów oraz zmiana layout i polecanie tandetnych rzeczy zrobiły swoje... FILMWEBIE sprzedałeś się

Shoother

Niestety, przenosić się na międzynarodowy zostaje jeśli choć trochę angielski znamy ;]

Shoother

A ty myślałeś, że twórcy portalu działają charytatywnie? Stworzyli portal, odwiedzany przez sporą ilość internautów to logiczne jest, że chcą na tym zarabiać. Nie mam pojęcia dlaczego kogoś to oburza. Załóż konkurencyjny portal i nie "sprzedawaj się" jak Ci się ten nie podoba. Poza tym człowiek został obdarzony czymś takim jak inteligencja - umożliwia m. in. filtrowanie informacji zamiast łykania wszystkiego jak młody pelikan...