3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Szyc

użytkownik usunięty

To było pewne , że Borys w tym filmie zagra.
Ładują go do każdej nowej polskiej produkcji....brakuje jeszcze tego kolesia co papieża grał
w jakimś filmie...

racja,brak Piotra Adamczyka:D zakładając,że będzie to totalna podrobka kac vegas to ten aktor wcieliłby się zapewne w postać którą grał Ed Helms ;) polskie kino sięgnęło absolutnego DNA .

pewne było że będzie Karolak i jest ;/

użytkownik usunięty
dYDelf

Już bym wolał żeby dorobili nową część do np. "Killera", "Psów", "Chłopaki nie płaczą" lub innej starej dobrej komedii polskiej, a nie jakieś gówno robią "kseroboje"...

ocenił(a) film na 1

Szyc, Karolak miło by było pooglądać jakieś inne twarze. Polacy nie inwestują w młodych początkujących aktorów . Ograniczają się tylko do paru znanych nazwisk ,które po tylu latach nie robią już żadnej sensacji ,a wręcz znudzenie. Uwielbiam Kac Vegas oraz Kac Vegas w Bankoku ,ale spójrzmy prawdzie w oczy nie jesteśmy stworzeni do robienia komedii. To sie po prostu nie udaje.

użytkownik usunięty

Zaiste w drógiej czesci papierza ma zagrac szys

użytkownik usunięty

Jedyną miłą niespodzianką jaka może się teraz nadarzyć wśród polskich produkcji z ostatnich nastu lat to "Sztos 2" :)
Co prawda nie mogło zabraknąć Szyca ale... może przeżyjemy, chociaż nie film nie ma dobrej reputacji..

użytkownik usunięty

tez na ten film czekam i nie spodziewam sie rewelacji ale 10 lat wczesniej w polskich filmach grali tylko pazura linda konrad a teraz szyc adamczyk karolak polskie kino jest jak serial

Fakt, z tym, że Pazura Linda i Konrad, to byli Aktorzy, a Szyc Karolak to tylko aktorzy... chociaż nie powiem, że Szyc zagrał kilka ciekawych ról, a Karolak fajnie w Testosteronie, to jednak obaj nie dorastają tym trzem do pięt...

Strasznie byłem podekscytowany tym, że ma powstać Sztos 2, ale po jakimś czasie, jak zobaczyłem, że ma grać tam Szyc, to się wnerwiłem...no ale kiedyś trzeba będzie ten film oglądnąć.