film super jak nie ogladam polskich komedii ta mnie naprawde ubawila. jak dla mnie 10/10 !!!
No nareszcie jakaś mądra wypowiedź na tym forum : ) Gratuluję znakomitego gustu i pozdrawiam xD
Też oglądałam i muszę przyznać,że nie wiem dlaczego tak najechali akurat na ten film.Są naprawdę o wiele gorsze np.ciacho czy wyjazd integracyjny.10/10 nie dałam ponieważ jednak jest to jakaś tam kopia kac vegas, ale nawet gdyby pominąć ten wątek to jak na komedie jednak bardzo mało razy można się było pośmiać. Ostatecznie moja ocena to 4.
jasne że tak! do tego film nieźle oddał rzeczywistość - jak usłyszałem w tv, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza i Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i teraz się afera zrobiła
Jak to możliwe że jesteś na FW od prawie 3 lat a masz tylko jedną wypowiedz w dorobku?
Mam rozumieć że jest to trollerskie konto założone kiedys tam,zapomniane i dopiero teraz ci się przydało?
Dobra, mam pytanie, gdzie wy to oglądacie? Bo ja próbuje znaleźć gdziekolwiek i nigdzie nie ma:)
Jak to możliwe że wchodzisz tu na forum pełen nienawiści i pogardy i obrażasz porządnych obywateli? Ja bardzo proszę o odrobinę kultury trolu jeden :P
" Jak to możliwe że wchodzisz tu na forum pełen nienawiści i pogardy i obrażasz porządnych obywateli"
Porządni ludzie nie oceniają odchodów Czaji na 10 w skali FW...
odchody? co to za słownictwo. jak tobie się ta kac wawa nie podobała, to tym lepiej dla filmu
bardzo kulturalna wypowiedź, jak takim film się nie podobał, to lepiej dla filmu
No no, wysokie noty, dzisiaj mam do zmęczenia 2 gnioty: Kac Wawa i Sztos 2, zobaczymy czy wytrzymam?
Muszę to zobaczyć z ciekawości, czy będzie chociaż jedna śmieszna scena.
Seans czas zacząć ... :-(
Dałem radę to zmęczyć:
Kac Wawa - genialne arcydzieło, film mogą tylko zrozumieć nieliczni, którzy chodzą do burdeli w Warszawie,
a tak na poważnie to gówno nad gównami. Takiego gniota to już dawno nie widziałem.
Film totalne dno, począwszy od montażu a na grze aktorskiej kończąc. Nie wiem kto i po co takie filmy kręci.
Na miejscu tych "aktorów" którzy wystąpili w produkcji to bym się zapadł pod ziemię, nie pokazał na premierze, nie udzielał wywiadów na temat tego filmu. No jak można tak nisko upaść i pozwolić sobie wystąpić w takim filmie? Karolak wiadomo bierze wszystko za co dają 5 zer, ale Roma, taką z siebie debilkę robić?
Czy u nas filmy powstają w ten sposób: wczoraj napisałem scenariusz, dzisiaj znalazłem sponsora, a jutro nakręciłem? Nikt nie czyta scenariusza zanim weźmie się do pracy?
Do tego jeszcze beznadziejna piosenka naszej "królowej" dopełnia wszystkiego.
Ja nie wiem jak w kinie to można było oglądać w 3D???? Ledwo to w domu zmęczyłem z przerwami.
Umacniam się w tym co powtarzam od kilku lat, na polskie filmy nie chodzę do kina, to gnioty do potęgi.
Jedyna rzecz jaka mi się podobała to ta limuzyna XXXL, zajebiste auto, ale to nie ma żadnego wpływu na jakość filmu.
Fajnie, że ktoś publicznie miał odwagę pojechać tego gniota, bo u nas się przyjęło powiedzenie, że świnia świni dupę ślini.
Producent po krytycznej recenzji śmiał jeszcze mieć pretensje do recenzenta, że stracił parę milionów, hahaha, powinien każdemu zwrócić za bilet, bo to coś nawet nie można nazwać filmem.
Sztos 2 - jednym słowem kiepściutko, na pewno lepszy od Kac Wawy, no ale to każdy film jest lepszy. Tak jak Sztos pierwszy miał fajnie zachowany klimat lat PRLu, tak tutaj tego w ogóle nie ma. Parę pustych plenerów, jakaś knajpka, czołg. Kolejny polski sequel robiony na siłę i dla kasy.
Najbardziej to mnie Szyc wkurza, w każdym filmie wygląda tak samo, gra tak samo. No ludzie, niech spojrzy na zagranicznych aktorów, trzeba zmienić wygląd, przybrać na wadze schudną, przypakować, aktor ma też grać ciałem. On pasuje do tego filmu jak siodło do świni. Ta sama fryzurka we wszystkich filmach, wygląda jakby przyszedł prosto z planu Kac Wawy. No mógłby zapuścić włosy, wąsik, baki, jakoś by wyglądał jak faceci z lat 80-tych. No ale jak film się kręci w 2 weekendy to jak można się przygotować?
Polskie kino dobiło dna i szoruje po tym dnie. Ciekawe jak wypadnie film Juma czy Yuma, od 2 tygodni co 5 minut tylko reklamują, "takiego filmu jeszcze nie było". Masakra...
Na pewno obejrzę, szczególnie, że być może nastąpi historyczna chwila w moim zestawieniu, czyli pierwszy film, który dostanie "pałę".
Do tewgo ten film nieźle oddał rzeczywistość - jak usłyszałem w tv, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza i Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i teraz się afera zrobiła
nieliczni nie chodzą do burdeli - chodzą miliony, od zarania świata jakbyś panie inteligent nie wiedział. Poza tym ten film IDEALNIE oddał rzeczywistość - jak usłyszałem w tv, że w Poznaniu jakiegoś prezesa w gogo wycyckali z karty kredytowej na bańkę, to jakbym kac wawę widział i scenę Zbrojewicza i Pujszo. Niestety ten prezes chyba nie widział, bo limitu sobie nie zrobił i teraz się afera zrobiła