u mnie 21% i dziwię się że aż tak dużo bo nie znosze polskich komedii, w ogóle pierwszy raz widzę na filmwebie tak niską ocenę filmu i szczerze mówiąc aż obejrze ten film z ciekawości, chce zobaczyć jak bardzo upadło polskie komediowe kino.
Tak się też zastanawiam czy Ci aktorzy sa aż tak spłukani czy nie mają większych ambicji - przecież występując w takim szajsie szargają sobie juz i tak zszarganą opinię.....dam znać po seansie...
12% czyli o 12 za dużo. Kiedyś to oglądałem a właściwie próbowałem objrzeć no i nie wytrwałem do końca, normalne dno i wodorosty
31 % :p
Po meczu zabieram się za seans :D Zobaczymy co to, czy faktycznie taka kaszana jak piszecie czy masowy najazd troli...
kurde u mnie to to na 19%, az mi glupio, choc filmu nie widzialem i nie zamierzam ogladac, sam w sumie nie wiem po co tu wlazlem :)
Też macie dylematy. Jeżeli wszystkim filmom dajecie 9,10, to będziecie mieli 80% w Twoim guście, a jak wszystkim dajecie 2,3 to będziecie mieli 5% w Twoim guście. Wszystko zależy od właściwego skalibrowania. Za dużo niedobrze, za mało jeszcze gorzej.