Nie ogladalem, nie widzialem nawet trailera, nie widzialem plakatu, ale daje 1:D
Dlaczego?
Poplakalem sie ze smiechu czytajac wpisy klakierow:)) Serio, jesli dystrybutor filmu wynajmuje do roli klakierow osoby, ktore nawet poprawnie nie potrafia pisac, to sam film musi byc super mocarnie marny:D
Do teraz nie moge przestac sie smiac z tej akcji :))
"Nie ogladalem, nie widzialem nawet trailera, nie widzialem plakatu, ale daje 1"
Bardzo mądrze. Inne filmy też oceniasz na podstwie tytułu?
Widziałem, nie do końca obejrzałem.... i tak oceniam na 1/10.... chyba pierwszy film który do końca nie obejrzałem.....
a ja widze ze Ty ciagle powielasz te same tresci i hasla z uporem maniaka, tylko po co ? poradze Ci to co radziles innym zignoruj i zglos do moderacji, aha i get a life :)
A ja widzę, że Ty ciagle odpowiadasz z uporem maniaka na moje jedne i te same treści i hasla, tylko po co? Get a life.
w zasadzie w pierwszym poscie wszystko wyjasnilem, ale prosze, dla Ciebie wersja specjalna - rozszerzona:
Wynajacie bandy gimnazjalistow, ktorzy nie potrafia pisac poprawnie i w logiczny sposob, ktorzy zakladaja konta tego samego dnia i nagle, bez chociazby proby udawania "normalnego" uzytkownika oceniaja ten film na 10 wypisujac po kilka nowych tematow jednego dnia, jest dla mnei dowodem na to, ze film jest totalnym dnem. Nie musze jego ogladac. Jesli dystrybutor ucieka sie do tak tanich sztuczek, to film zasluguje na 1.
Klakierzy zawsze byli i beda, no ale ta "akcja" mnie po prostu polozyla na lopatki
Gdyby obejrzał tą padlinę to dodatkowo wyrzuciłby pieniądze w błoto, a tak to na McDonalda zostało, dużo przyjemniej spędzony czas i również można nabawić się niestrawności ;)